Arkadaþlar bir dönem baþlayýp ara verdiðim algo trade iþine yine girmeyi planlýyorum. Önereceðiniz bir vps server var mý acaba?
Arkadaþlar bir dönem baþlayýp ara verdiðim algo trade iþine yine girmeyi planlýyorum. Önereceðiniz bir vps server var mý acaba?
kendi tecrübemle ,istanbulda bir datacenter da olmasýna dikkat et .speedtest ten telekom istanbul serverýný pinglersin , latency 1-2 ms civarý olmalý
server versiyonu bir windows kur , abuk sabuk restartlarla karþýlaþmassýn
8gb civarý bir ram ve hýzlý zamanlarda zorlamayacak þekilde iþlemci payý olmalý
firmalar maalesef karabatak gibi , bir batar bir çýkar. tavsiye etmek zor . r10.net e bak, sistemlerini yedeklersin her an yeni servera geçmeye hazýr olsun
Sayýn Kenten,
Bu ideal son zamanlarda çok aðýrlaþmaya baþladý.Donar gibi olup donmuyor fakat iþlemler takýlýp aðýr iþliyor.Serverdan zannettim ama baþka pc den açýnca da aynýsýný yapýyor.
Neden kaynaklandýðýný çözemedim.1 ay önce iyi çalýþýyordu.Buna arada birþeyler oluyor.Kendi sunucularýndan mý kaynaklanýyor.Sizin baþýnýza geliyor mu ?
beklenmedik yerlerden çýkabilir hata
kodda ufak bir hata çok zaman alabilir. satýr satýr kontrol ediyorum ben yeni kodlarda
muhtemelen daha iyi bi yol vardýr da benim yaptýðým "Sistem.Debug("11 "+DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss.fff"))" gibi kodu atmak döngü öncesi sonrasýna . test ettiðinde hangi aþamada zaman kaybettiðini görürsün
klasik sorun okunacak bar sayýsýný fazla ayarlamaktan kaynaklanýr genelde . robotu çalýþtýracak sistemde kodun kullandýðý bar sayýsýnýn 3-5 fazlasý yeterli max bar sayýsý için
çok data kaydedip diski bitirebilir. benim 100 gb diskte kalan 2-3 mb la çalýþtýðýný farketmiþtim bikeresinde . ChartData nýn büyüklüðünü diskte ne kadar yer kaldýðýný kontrol edin
arkadaþlar, td sequential indikatörü ideal versiyonu mevcut olan var mýdýr acaba? diðer her platformda mevcut ama idealde yok, kendilerine sordum bizde mevcut deðil dediler. paylaþan olursa çok memnun olurum.
Daha önce twitter veya burada kapalý-kod þeklinde paylaþýlmýþtý ama yazaný hatýrlamýyorum..
Þu an çalýþýyor mu onu da bilmiyorum ama indirip chartsistem e atarak deneyebilirsiniz..
https://drive.google.com/file/d/1Nr6...ew?usp=sharing
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri