17.8.2017 14:18:58
Dizin aralýk dýþýndaydý. Negatif bir deðer olmamalý ve koleksiyonun boyutundan daha küçük olmalýdýr.
Parametre adý: index
Sistem tanýmlarýnda kaydet e basýnca bu çýkýyor, ne anlama geliyor yardýmcý olabilir misiniz, teþekkürler
17.8.2017 14:18:58
Dizin aralýk dýþýndaydý. Negatif bir deðer olmamalý ve koleksiyonun boyutundan daha küçük olmalýdýr.
Parametre adý: index
Sistem tanýmlarýnda kaydet e basýnca bu çýkýyor, ne anlama geliyor yardýmcý olabilir misiniz, teþekkürler
arkadaþlar merhaba
aþagýdaki matriks formulleri
haamile boða ve ayý formasyon formulleri galiba
bu formulleri ideal de çevirebilecek arkadaþ olursa çok seviniriz
Hamile boða
valuewhen(1,REF(O,-1)>REF(C,-1) AND C<REF(O,-1) AND O>REF(C,-1) AND H<REF(H,-1) AND L>REF(L,-1),(REF(O,-1)+REF(C,-1))/2);
valuewhen(1,REF(O,-1)>REF(C,-1) AND C<REF(O,-1) AND O>REF(C,-1) AND H<REF(H,-1) AND L>REF(L,-1),REF(L,-1))
Hamile Ayý
valuewhen(1,REF(O,-1) <REF(C,-1) AND O<REF(C,-1) AND C>REF(O,-1) AND H<REF(H,-1) AND L>REF(L,-1),(REF(O,-1)+REF(C,-1))/2);
valuewhen(1,REF(O,-1) <REF(C,-1) AND O<REF(C,-1) AND C>REF(O,-1) AND H<REF(H,-1) AND L>REF(L,-1),REF(H,-1))
Sayýn erdalacýkgoz1 bende vakti zamanýnda çok kafa yordum o iþe aracý kurumlardan emrin gerçekleþip gerçekleþmediði bilgisi geç düþtüðünden ekrana sistem donguye giriyor afallýyor farkýndayým bilmiyorum 1 senede ne deðiþti bilemiyorum olmuyordu o iþ
Zaten artýk ayný heyecana sahip deðilim pes ettim benim anlattýðým baþka birþey þu an bugün test ettim 200 puan aldým al ve sat her 2 side þartlý emir ile oldu çunku nereye basacaðýný biliyordum tepkisinide hesap etmiþtim sistem iþledi bu arada izsuren karal vs. Yapabilmiþ olsaydým 450-500 puan alýrdým
Yer Ýmleri