Melesef doðru deðil.
Anladýðým kadarýyla siz Median'ý indiktör olarak kullanmak istiyorsunuz. Ancak verdiðiniz excel örneðinde veriler birleþtiriliyor ve tek bir median deðeri hesaplanýyor. Ben de buna göre yazdým formülü. Örneðin H, C, L için düþünelim. Grafiðinizde farzedelim ki 1000 bar var. Bu listeyi birleþtirirseniz 3000'lik bir dizi elde edeceksiniz. Bu 3000'lik dizinin belli periyotlarda medianýný hesaplarsýnýz ancak bu hesapladýðýnýz 3000'lik median dizisini tekrar nasýl 1000'lik bir diziye dönüþtüreceksiniz?
Ben Median ile bir indikator oluþturmak istiyorum direk indikatörden ziyade ve bu indikatörde istenilen periyodda H,L,C deðerlerini tek bir dizeye dönüþtürüp Median deðerini almak istiyorum.Benim sorunum bu 3 dizeyi bir araya getirip Median deðerlerini almak.yani diyelim ki 10 günlük Median'ý kullanacaðým.Son 10 günün 10H+10L+10C toplamý 30 tane deðer verecek bana ve bu 30 sayýnýn medianý lazým.Tekrardan 10 tane deðere dönmeme gerek yok.
arkadaþlar, vps de çalýþan ideal kapanmýþ. tekrar açtým, lakin sistemlerimi görmüyor. yeni versiyon güncelledim, yine sistemleri görmüyor. ne yapmalýyým?
Vps kullanan arkadaslar 2 lisans mi satin aliyorlar.
Write less do more..
Yer Ýmleri