Originally Posted by
umit_ykoc
Keçi kardeşim diğer arkadaş robot sorunsuz calisiyor herhangi bir aksilik yok diyince "hata penceresi" tikini sordum. Sorunsuz calisiyorsa kaldirabilir. Burda amac c# profesörü yetistirmek degil

sayın umit_ykoc paylaşımım konuya özel değildi, her hatada kullanılabilir diye paylaştım..
ayrıca "hata var" + "sorunsuz calisiyor" durumuna karşılık yazdım. doktor dedik, baş ağrısı dedik, teşhis dedik.
tik sorunu kaldırır ama bu asprindir.sürekli olduğu için teşhisde fayda var dedik.
farkında olunmayan bir eksikliğe neden oluyor olabilir bu sistemde, hatası gizlenmiş bir sistemi asla kullanmam, başkasınada önermem.
paylaşıma bir ek daha yapalım, sadece hatalı satırı değil, hata esnasındaki fiyat, bar, V vb. tüm değişkenlerede bu yöntemle göz atabilirsiniz.
Böylece şu esnada bu hata çıkıyor şeklinde yorum yapabiliriz,
paylaştığım kod csharp da alfabeden sayılan 2 kelime ile 1 satır kod. "try", "catch" ve "throw satırı. profesörlük bir olay yok yani 
3 satır kodu 1 sayfada anlattım çünkü benim gibi yeni başlayan arkadaşlar sürekli hatalarla boğuşuyorlar.
Hatalardan kurtulup sistem kurgusuna odaklanmamız gerekiyor.
kendimize ayırdığımız ama bir benzerine herkesin sahip olmasını istediğimiz güzel şeyler vardı bir zamanlar.
ağacın altı, çimenin üstü, kitabın son sayfası, kedinin patisi, köpeğin ensesi, sevgilinin serçe parmağı,
ölen arkadaşın cüzdanda saklanan fotoğrafı, paketin son sigarası,
kitaba ayraç yapılmış İstanbul bileti, gelecek güzel günlere olan tam bir iman hali gibi...
bir de; paylaşmak, fikir paylaşmak..
hala var bunlar.
hala varlar ama biçim değiştirdiler. bomboş bir dünyanın içine gömülü en büyük çalgının; boş tenekenin sesini çıkarıyorlar şimdi.
Elimizden geldiği kadar paylaşacağız hocam.
Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur..
Yer İmleri