len ben dimedim mi sana o ayunun üstünden bizonlarla geçicem elinde yalnız postu kalacak diye o zamanSende büyük sözü dinlemek yok ki.Herşeye muhalifsin arkadaş hayat felsefesi olmuş artık.
Sayın Thebigshorta açtırın sizi o da kurtaramazsa zaten hiç kimse kurtaramaz. Beni hep kandırıyor o boğa kesecez diyor beklenti yaratıyor sonra cerrahi seviyede ameliyatı yapıp pozisyonu kapatıyor maşallahı var.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
açsın bence de olur,.....
ama sen bana yine de buradan olur özelden olur, yeri neresi bunun bir taarif et,....3 küsür sene yazdım,...o topiğide bana sayın EflatunU açmıştı,...özelden atarsan sevinirim kalsın orada günün birinde belki ''boa'' için bir topic açarım daha o işe epey çok zaman var çunkü,....
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Çok geriden geliyorsun ağır adam diyecekler sanma ağır ayak derler geçmiş geçmişte kaldı derin izler bırakmadıysa
Ayrıca beni anlamadı say yine ama sana aynı takımdan diye örnek vereyim asker selamı veren vekil herhalde anlamışsındır artık takım işi eskisi gibi değil
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri