DJI kanal üzerinde devam ediyor üste bir kanal eklemek gerekecek, yine de dikkatli olunmalý.
DJI kanal üzerinde devam ediyor üste bir kanal eklemek gerekecek, yine de dikkatli olunmalý.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanýn içinde bulunduðu döngüden baðýmsýz düþünmeniz sizi yanýlgýya düþürebilir.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanýn içinde bulunduðu döngüden baðýmsýz düþünmeniz sizi yanýlgýya düþürebilir.
Çöktü bitti yýkýldý denilen NASDAQ
Periþan halde ki ons yersen.
Yýlbaþý fiyatýndan yukarýda þu an, yeþil trend aþaðý kýrýlmadýkça sýkýntý olmaz.
Kanal üst bandý 340 - 341 civarýdýr.
GÖMMÜÞ için geçen hafta zirvedeyken bir grafik çalýþtým.
60 dolar onsdan dönerse (iki ay daha beklerim böyle sakinlemesini) 90dolarons gene var.
Yok 50dolarons altýndan dönerse bu sefer 75dolarons görür gibi.
Cesareti olan varsa Nisana kadar short kovalasýn...
Benim çocuklarýn anasý fiziki altýn biriktirir. Altýn grafiðine hiç bakmýyorum artýk, tövbeliyim. Bir kere akýl verdim, bir satýþ yaptý, yükseldi ertesi gün, haftasonu girdi araya 5 maaþýmý versem zararýna yetmiyordu. Neyseki pazartesi salý düþtüyde altýný ucuzdan yerine koydu. ben ona 5 maaþýmý kazandýrmýþ oldum. Bir daha altýnýn adýný yanýnda anmadým.
![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri