DJI kanal üzerinde devam ediyor üste bir kanal eklemek gerekecek, yine de dikkatli olunmalı.
DJI kanal üzerinde devam ediyor üste bir kanal eklemek gerekecek, yine de dikkatli olunmalı.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Çöktü bitti yıkıldı denilen NASDAQ
Perişan halde ki ons yersen.
Yılbaşı fiyatından yukarıda şu an, yeşil trend aşağı kırılmadıkça sıkıntı olmaz.
Kanal üst bandı 340 - 341 civarıdır.
GÖMMÜŞ için geçen hafta zirvedeyken bir grafik çalıştım.
60 dolar onsdan dönerse (iki ay daha beklerim böyle sakinlemesini) 90dolarons gene var.
Yok 50dolarons altından dönerse bu sefer 75dolarons görür gibi.
Cesareti olan varsa Nisana kadar short kovalasın...
Benim çocukların anası fiziki altın biriktirir. Altın grafiğine hiç bakmıyorum artık, tövbeliyim. Bir kere akıl verdim, bir satış yaptı, yükseldi ertesi gün, haftasonu girdi araya 5 maaşımı versem zararına yetmiyordu. Neyseki pazartesi salı düştüyde altını ucuzdan yerine koydu. ben ona 5 maaşımı kazandırmış oldum. Bir daha altının adını yanında anmadım.
![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri