Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu kripto paralar ekim ayına dek testere ve düsüs olur ayı piyasasına bu ay girer gibiler dönüs olmaz ise ...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydınlar cümleten
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Ali Avcu:
Ankara’da son dakika kulisleri adeta bomba etkisi yarattı. Saray’ın bugün gerçekleştirdiği kabine değişikliği kapsamında Adalet Bakanlığı görevine Akın Gürlek’in, İçişleri Bakanlığı’na ise Mustafa Çiftçi’nin atanmasının ardından başkentte yeni bir tartışma dalgası başladı.
Kulislerde dile getirilen iddialara göre, bu atamalar yalnızca bir görev değişikliği olarak değerlendirilmiyor. CHP içinde bazı üst düzey yöneticilere yönelik siyasi yasak sürecinin gündeme gelebileceği konuşuluyor. Daha da dikkat çekici olan ise bazı çevrelerde, doğrudan CHP’nin tüzel kişiliğine ilişkin kayyum atanması ihtimalinin dillendirilmesi.
Ankara’da konuşulan bu senaryoların ne ölçüde gerçeğe dönüşeceği belirsizliğini koruyor. Ancak ortaya atılan iddialar, önümüzdeki dönemde siyasi tansiyonun daha da yükselebileceğine işaret ediyor.
https://x.com/i/status/2021336743560061335
dediğim gibi sıkıntılı oldu,...5 likte vadeli taraf destekten tepti,...xu030 spot ise dün trend bozmuştu,..
bakacağız demişim, baktım,..
13:00 böreğin üstü ve altı 13:00 ve sonrasını işaretliyor,...bu saate ve sonrası hareketlenme olabilir diyor,..
ben shortum düşmesini isterim, long olanda çıkmasını istesin,...
kısa çöp çeken kaybeder,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri