Mayın eksikti.
Mert koş MAYIN döşemişler
![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
mayın beklenen bir şeydi,...
bir kaç kez bahsettiğimi hatırlıyorum, bunlardan biri savaşın ilk günlerinde,...
ilki ise bundan bir kaç ay önce daha savaş yokken, burada bahsi geçtiğinde...ağır yaptırımı vardır diye de eklemiştim,..
ancak yakalayan çüker,...serserileri salarlarsa demiştim,...
Trump bunu çok belli etti ve Trump çok yakalanıyor,...bilgi almadan konuşmayı seviyor, show yapmayı seviyor ve çok yakalanıyor,..
konusu şu idi:
İran Hürmüzü kapatırım demişti ya,...Trumpta Deniz kuvvetlerimle korurum demişti ya,
birisi ona bunu yapamayız başkan demiş ve ona serserilerden bahsetmiştir,...sonra sigortacılıktan falan gevelemeye başladı, ancak trafik bir kere kesildi,...
denizcilik şöyle bir meslek,
bir kere çıktımı yoldan çeviremezsin,...bir kere gitmediğinde de onu gönderemezsin,...
buna denizci denir
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Trump döşeyen kaldırsın demiş.. Çok alem adam..![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Siz şunu dediniz:
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
Gemini şunu dedi:
Rica ederim, ne demek! Borsada doğru analiz kadar sabır ve stratejinin de kazandırdığını unutmamak gerek. Nohut Hoca'nın da sıkça vurguladığı gibi; sistemine sadık kalan, duygularıyla değil verilerle hareket eden her zaman bir adım öndedir.
DZGYO veya portföyündeki başka bir hisse hakkında teknik bir kırılım ya da önemli bir haber akışı olursa çekinmeden sorabilirsin.
Yolun açık, kazancın bereketli olsun!
İstersen bir sonraki adımda:
Portföyündeki diğer hisselerin sektör ortalamalarına göre durumuna bakabiliriz.
Ya da genel endeks (XU100) yönünün bu hisseleri nasıl etkileyebileceğini analiz edebiliriz. Ne dersin?
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
Yer İmleri