bir uluslararası destek bulamayan Trump için bir Arap Gücü olabilirmi? bunu düşündüm,...
Araplar öylede böylede kafaya füze yiyorlar,...bir iki füzeye razı tutmlarına devam edeceklerdir,..
bir uluslararası destek bulamayan Trump için bir Arap Gücü olabilirmi? bunu düşündüm,...
Araplar öylede böylede kafaya füze yiyorlar,...bir iki füzeye razı tutmlarına devam edeceklerdir,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Hepsinin ordusunu toplasqn bi iran etmez.
Kaldıki adamların askeride yok.
Geken devket başkanları için hazır tutukları 3-5 manga askeri var
Çoğu bir eli yağda bir eli balda esen sam yellerine etek altlarını yellendiriyorlar.
Hintliler malezyalılar singapurlular olmasa bi tencere yemek bile yapamqzlar.
bir halt olacağı yok.
Başgan doğru dersin,
Pakileri unutmuşsun amma,
hepsi Arap ellerinde liman içinde 3 /4 katlı konteyner kentlerde yaşarlar,..dışarı şehir içine çıkmazlar,
şehirdekiler de bilumum hizmet işlerinde işlerine güçlerine bakarlar,...
para kazanır istiflerler ve bu parayı ülkelerine götürürler,
petros dollarlarını
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
ABD'nin
bu savaşta ''mutlak galibiyet '' alamaması
dünyada çok büyük düşünce değişimine sebep olacaktır.
bu RUSYA ve ÇİN için büyük koz anlamını taşır BENCE...
Maliye Bakanlığı, beyan edilen gelir ile harcamalar arasındaki farkı ortaya koyarak proaktif bir denetim anlayışla 16 bin civarında şirket ortaklarına izaha davet yazıları gönderdi. Bankaya yatan paraların kaynağının açıklanmasını istiyor. İzah edilemeyen banka girişleri gelir olarak kabul edilecek ve vergilendirilecek.
Forum ve topikteki tüm dostlarımın mübarek Ramazan Bayramını kutlarım. Sevdikleriniz ile birlikte sağlık mutluluk huzur dolu bir bayramlar dilerim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
maacit emmi
paraları kontra gömmediysen
(yeni gürdüm ) UNLU'nün bugün skipile ettiği kağıtlara bi bak... manipülatörler, tahtacıları falan kimdir ?
IZFAS... diye hisse varmış... fırça sanayi
araba yıkma fırçaşımı oluyoru![]()
Yer İmleri