Küçük kıza bes yapmıştım 2 hafta önce 384 dü 2 haftada katkı payları ile birlikte kaybı 24.000 tl yi buldu.
Küçük kıza bes yapmıştım 2 hafta önce 384 dü 2 haftada katkı payları ile birlikte kaybı 24.000 tl yi buldu.
bir halt olacağı yok.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
· ·
46s
Borçlanma faizlerinde yön yukarı
Tahvil faizlerinde bütün vadelerde ciddi yükselme eğilimi var.
Bu faiz artırım beklentisinin arttığına işaret.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Tüm pasif cortlar 15.940 civarına çekildi. Zaten cılkı çıktı endeksi kasmaktan heves bırakmadılar. Hisse alım gerçekleşmesi hala %5 seviyesinde. %15 civarı düşse hiç olmazsa hisse alım konsantrasyonunu elimine edip vob a konsantre olacağız. Bol şanslar...
Yan hisseler sinsi sinsi okkalı yükselişe hazırlık halindeler...
Hisse oranımı %5 e çektim. Kalanı da Dow yeni tepe yaptığımda sıfırlayıp tekrar hisse alımına yoğunlaşacağım. Vob tüm emirler silindi. Beklentime uygun vade sonunu zirvede kapar ise haziran vade için cort düşünürüm. Hisse alımım bitse arkama bakmadan 4-5 yıl hisselerime dokunmadan vobda oynaşabileceğim. Yaz da geliyor zaten küçük küçük lonk kapa, lonk kapa yapabilirim o vakit. Bol şanslar...
![]()
Çatışma
@ConflictTR
· ·
9m
#SONDAKİKA
Yishizbet İsrail'deki OHAL 14 Nisan'a kadar uzatıldı
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
tünaydınlar,
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (5 üye ve 40 ziyaretçi)
mert45, ajfa+, ayhan53, indregandi, Tince
15233
Haydeee palişkooommmmmmmmmmmmmmmm göreyim seni![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri