Originally Posted by secbul Bak yine dedi...Mert hep pert dedi. Merto perto dedi...
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Originally Posted by Borsacı Beyefendi Bak yine dedi...Mert hep pert dedi. Merto perto dedi... Nerde dedim. İyi oku.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Nerde dedim. İyi oku. Çıtır hasarlı mı dedin yoğusam...
Originally Posted by secbul Nerde dedim. İyi oku. PHE yatay galiba. Şak diye yabıştururum öyleyse...
Originally Posted by Borsacı Beyefendi PHE yatay galiba. Şak diye yabıştururum öyleyse... Fonun Risk Değeri 6 Bir üst risk değerinde çevirmede alkol var mı diye soruyorlar
Originally Posted by secbul Akşam seansı feci veriyoru. Yarın taban açarmıyız ? -%10 filan. Hem eğlence çıkar. . . . Çok feci looo Sen cok yaşa secbul sayende NEŞEMİZ yerine geliyor...
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Originally Posted by Zülfü Aşkın Sen cok yaşa secbul sayende NEŞEMİZ yerine geliyor... Short kalınca öyle hissedersin tabi
Originally Posted by secbul Short kalınca öyle hissedersin tabi bir grafik atmıştın....Onun sayesinde.... Originally Posted by secbul . . Benim analiz de fena gitmiyor. . . Alım yeri KABAK gibi belli.
Forum Rules
Yer İmleri