Eve 1 milyonluk mazot alsam (dayansa keşke 8 yıl) sonra dolum bedava diyecem de depo bile yok.![]()
Eve 1 milyonluk mazot alsam (dayansa keşke 8 yıl) sonra dolum bedava diyecem de depo bile yok.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Samsung o pili cikartıncaya dek mazut devam.![]()
Psikolojik YAS süreci
secbul 10 yıl sonrayı napım benim hayatım boyunca 5 yaşından büyük aracım olmadı...![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
O daha kötü. ikinci elde elektrünklü arabalara 0 batarya gözü ile bakıyorlar. Samsung o pili çikartır ise ki "geliyor diyor" o zaman bugünkü piller çöp olur.
Konfor, teknolojik, sessiz, ekolojik vs vs anlarım ama yakmıyor dememek lazım. Feci yakıyor çünkü. An itibari ile 2x.
Petrolcüden 1 M luk kontör almak gibi bişi.
Psikolojik YAS süreci
694.000 kilometredeki bu Tesla orijinal batarya ve motoruyla kullanılmaya devam ediyor!
Menzil kaybı ~%20
Günde birkaç kez DC şarjla %100'e kadar şarj ediliyor.
İngiltere'de bir taksi işletmesi, #Tesla Model S ile batarya ve motor değiştirmeden 694 bin kilometreyi aştı.
https://x.com/DoluBatarya/status/179...015938951?s=20
bu kadar hesapcı olma hayattanan keyif alamazsın...![]()
Evet o hikayeleri biliyorum. Verimli olması için hep binmek lazım (Taksi gibi)
Elbet hepimiz elektrünklüye geçeceğiz ona şüphe yok. ve verimlilik tüm hepimize gelecek. Bahsettiklerim şu an ki..
İlk çıkan cep telefonları gibi. Takoz ve şarjı az gidiyordu. Hemen de ömrü tükeniyordu. Hepimiz pil öldü dedik dimi eskiden.
BEn uzaktan beğeniyorum elektrünklü araçları. Ama içimdeki mühendis ses az daha bekle diyor. Okadar.
Psikolojik YAS süreci
birde her 10,000 km de bir servislere gidip 15-20 bin lira kendini öptürmüyorsun...
Tesla Y model 2 TON ağırlığında. Klasik bir EGEA ise 1.2 TON...
Elektrükli araçların durma mesafesi uzundur. Örnekte 2 katı çıkabilir. Onun için lastikleri de özeldir. Dikkatli kullan Akçay.
Psikolojik YAS süreci
Yer İmleri