Originally Posted by Calibra dün kapanışa doru theyaye dahil baya hafifiledim. kennkaa da vardı acık. bugüne de bugün bakarız artık. hafiflemesek iyiymiş
Originally Posted by Calibra dün kapanışa doru theyaye dahil baya hafifiledim. kennkaa da vardı acık. bugüne de bugün bakarız artık. 331 i kırdı 369 a kadar yolu var
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 thy deneyip deneyip kıramadığı 331 e gene dayandı kırarsa 369 kıramazsa 269 dedikya hiç 31 ve 69 cu analizcinizi dinlemiyonuz illa grafik olacak
Originally Posted by ayhan53 dedikya hiç 31 ve 69 cu analizcinizi dinlemiyonuz illa grafik olacak Diyorsun palanın s…..nin keyfine göre Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://grok.com/share/c2hhcmQtMi1jb...6-b2f6e36551e2 Yeni halka arz.
Originally Posted by mandradasutvar Diyorsun palanın s…..nin keyfine göre Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi buda bi analiz
Originally Posted by ayhan53 dedikya hiç 31 ve 69 cu analizcinizi dinlemiyonuz illa grafik olacak ben görmedim görsem uyardım analiz kafama yattı. konjektüre uygun
Originally Posted by mandradasutvar Diyorsun palanın s…..nin keyfine göre Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Originally Posted by ayhan53 dedikya hiç 31 ve 69 cu analizcinizi dinlemiyonuz illa grafik olacak sizin grafiğiniz gelmiş,....
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Forum Rules
Yer İmleri