Originally Posted by mandradasutvar Ben buraya yazdım mı korkacak palişkonun ben olduğunu anlayacak Palişko ne öyle yumicik yumucik Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Aynen üüüle ne o öyle cıvık cıvık vıcık vıcık palişko malişko bass mass bass Sen pala olsan basarmısın, merte gıcıklığına yine basmazsın
23 mart 49 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Aynen üüüle ne o öyle cıvık cıvık vıcık vıcık palişko malişko bass mass bass Sen pala olsan basarmısın, merte gıcıklığına yine basmazsın Basmam tabii kine bakarım short çoksa hoppp alırım sonra basarım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Basmam tabii kine bakarım short çoksa hoppp alırım sonra basarım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Palayı bilmemde mertabi basssss palişko bass dediğinde lönk yapsak köşeyi döneriz
Sayın Bozçaşş..,Mandradasalatalıkvar ,Endsonu ..keltoş ve kankileri ..zombik,arclk,bucim,pgsus ve ve ve
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by *Bozkurt Palayı bilmemde mertabi basssss palişko bass dediğinde lönk yapsak köşeyi döneriz Short zamanını söyleyeceğim long diyecek bu zaman… Paskalya Paskalya dediğimde elimde birşey kalmamalı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri