mandra alem adamsın,...
bizim vade 2 ayda bir,...hissecilerin vadesi dir o,
saatlik xu030 spot için onu yorumlayabiliriz, ara ara atıyorum zaten,..orada vade yok,
ama oradaki hareket hisseye ne derece etki eder,..hisse endex e paralel hareket ediyorsa, özeli yoksa faydalı olabilir,...
hisseyle benim işim yok,...üj bej hissem var, mala bağlamış denyolar,
ben vobdan alyorum onlarda benden alıyor,...
aselsana çalışmam var yalnız,...onu yorumlayabilirim,...
bende
smrtg var, bitik,
bieny var, sahibi habiste,
kara kartel var, uçamıyor,...
3 ay önce terkettiklerim var hepsi 3 ay öncenin altındalar,..
vioba yeni girdim malum, 8 senelik perhizi pozdum,
dur hele zevkimi alayım biraz,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
bieny nin tükkanı var semtte, fırına giderken önünden geçiyorum, bakıyorum yerinde duruyor, buna da şükür,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
ihakkı
hızlı trader bu gün ses çıkmadı senden
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Kolay gelsin dostlar işlerim dolayısıyla partiye katılamadım,
Yazılanları okudum, sayın indragandi çok isabetli long ve short yerleri belirlemiş ama biraz cesaret edememe biraz da daha sağlam trade amacıyla seyirci olmuş.Hiç sorun yok viop da fırsatlar bitmez.
Artık kısmetse yarınki seansda hep beraber zevk alalım ve kazanalım![]()
Bloomberg:
Morgan'dan karamsar Borsa İstanbul yorumu
Morgan Stanley, Türk hisselerinin yılbaşından bu yana dolar bazında yüzde 25 yükselerek makroekonomik gerçeklerden koptuğunu ve bu çarpan odaklı büyümenin sürdürülebilir olmadığını belirterek aşağı yönlü düzeltme uyarısı yaptı.
Analistler, genel piyasadaki risklere rağmen iskontolu Türk bankalarında yükseliş potansiyeli görmeye devam ederken, yatırım stratejisi olarak uzun vadeli tahviller yerine döviz carry pozisyonlarını tercih ettiklerini açıkladı.
Morgan Stanley analistleri, Türk hisse senetlerinin şu anda “makroekonomik yerçekimine karşı koyduğu” ancak bunun sürdürülebilir olmadığı değerlendirmesini yaptı.
James Lord’un da aralarında olduğu analistlerin 25 Şubat tarihli notunda, “Türk hisse senetlerinin değerlemeleri yılbaşından bu yana güçlü bir şekilde yükseldi. Bu durum, yerli para birimi cinsi tahvil piyasasından ayrıştıklarını gösteriyor ve kısa vadede yeniden aşağı yönlü bir değerleme riski taşıdıklarına işaret ediyor” denildi.
Raporda "MSCI Turkey endeksi yılbaşından bu yana dolar bazında yüzde 25 toplam getiri sağladı. Bu performansla EEMEA bölgesinde ikinci, küresel ölçekte ise beşinci en iyi piyasa konumunda. Yükseliş büyük ölçüde şirket karlarından ziyade çarpan genişlemesinden kaynaklandı” ifadeleri kullanıldı.
Yer İmleri