Originally Posted by EMLAK Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (3 üye ve 9 ziyaretçi) EMLAK, çıtak, mistyimage ilk ben gördüm efferim böyle şeyleri benden bekleme Originally Posted by EMLAK "bir" derken sayısal kavramdaki "bir" den bahsediyorsan.. matematikte "bir" or "1" diye bir varlık yoktur. benim kafa ''1 yoktur '' dediğin yerde kalır
Originally Posted by çıtak efferim böyle şeyleri benden bekleme benim kafa ''1 yoktur '' dediğin yerde kalır varsa bi varlık.. 1 diye veya 3 diye.. göster. 1 dye buna diyosan.. bu şekil. varlık değil. adamın biri biri bu şekilde çiziktirivermiş . "€" bir bu da olabilir di yani.. yani biraz çekiçle vursak olur bu..
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
benim hayat felsefemi anlamadın mı daha... anlatayım vop ve uyku saatleri dışında, facebookta cıblak karı kovalayan birisi sen bu adama neye öyle şeyler yazıyon Originally Posted by EMLAK varsa bi varlık.. 1 diye veya 3 diye.. göster. inat ettim sövmeyecem
Originally Posted by çıtak benim hayat felsefemi anlamadın mı daha... anlatayım inat ettim sövmeyecem dostum samimi olacam.. gerçekten dert tam olarak ne ? yani adına felsefe mi diyon ne diyosan artık. bilince seni huzura erdirecek mesele ne ?
şu durumda ben senin yazılarına nasıl kendimi vereyim
Originally Posted by EMLAK dostum samimi olacam.. gerçekten dert tam olarak ne ? yani adına felsefe mi diyon ne diyosan artık. bilince seni huzura erdirecek mesele ne ? ne derdi, ne huzuru uzun zamandır yoktun, halini hatrını sorduk... o kadar
allah bilir şuan tek eliyle yazıyodur.. olm neden dm açmadığımı anladın mı
Originally Posted by çıtak ne derdi, ne huzuru uzun zamandır yoktun, halini hatrını sorduk... o kadar ee bende iyiyim dedim.... niye bi salmıyon adamı ?
Forum Rules
Yer İmleri