Originally Posted by ayhan53 Uçmuş valla Okumaktan keyif alıyordum Farklı bakış açısı vardı. Başgan Emlak HS tavrını koydu zaten,...umrunda da değil,... topic Hafta sonları sinek avlayacak
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
. . . Hazır indre nin grafikleri yokken ben atayım. Boş kalmasın.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul . . . Hazır indre nin grafikleri yokken ben atayım. Boş kalmasın. Teknik analizciler koruma ve kollama derneği başkanı sindoma olsaydı şimdi görürdün sen
Originally Posted by ayhan53 Emlakta mı uçmuş Tatile mi gitmiş. Yoosam ayamı yollamışlar ?
Originally Posted by secbul . . . Hazır indre nin grafikleri yokken ben atayım. Boş kalmasın. başgan süpersin,...
Originally Posted by D83 Teknik analizciler koruma ve kollama derneği başkanı sindoma olsaydı şimdi görürdün sen
Originally Posted by indregandi başgan süpersin,... Herhalde aynı sayfada grafiği 2 kere alıntılanan gördünmü hiç.
Originally Posted by secbul Tatile mi gitmiş. Yoosam ayamı yollamışlar ? Devrim muhafızları israil e sıkarken emlak i da arada vurmus
Forum Rules
Yer İmleri