Parti tutma bir hareketini beğenmedim ile olmaz. 8 şeyini beğenir 2 şeyini beğenmezsin. O parti sana en iyi hitap eden partidir.
Altı söylemi beğenir dördünü beğenmezsin ama diğerlerinden oran daha kötüdür yine sana en iyi hitap eden partidir ama notur olmaya da yakınsın demektir.
Yazıdan zaten 6 ya 4 idim artık nötür kaldım anladım.
Ki öğrencilerin yaptığı gösteriler yasa dışı idi. Her türlü provokasyona da açık idi. Yine de bir çok milletvekili gösterilerin içinde destek verdi. Anadolu da ise parti adamları vardı.
Özel yasa dışı gösterileri yasaya uygun hale getirdi. O kadar yere koşmak kolaymı.
Demokrasi zaten bunu ister ama bu kol da biterse işte ozaman genci de sokakta olur pravakotorude kime inanacağını şaşırır kalırsın.
Cumadan geçerli motorine
5.73 tl zamcık bekleniyormuş.
Eşelsiz mobilsiz kılçıksız net.
Solun radikalesmesi normal çünkü baskı çok büyük. Medyası vs.
Kimyon gelse parti kursa ülkede yüzde 70 rahat alır geçer. Halk bariz sert hareket istemeye başladı. Özel sağ seçmenin bence son şansıdır (Danton gibi)
Gidişat ondan sonra daha sola eğilir. (Robespierre gibi)
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Osimen ilk yarıda GS nin fişini çekti, bir faul sonrası 45 dak kolunu tuttu, takımını oyundan düşürdü,
çünkü GS uzun zamandır Osimenin üstüne yatmıştı, Osimen oyundan düşünce GS düştü,
Okan oyundan almalıydı, ama o da tek adam üstüne yatmış,...
şu anda durum 4-0 Liverpool,....
demekki tek adam üstüne yatmayacaksın,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri