Originally Posted by EMLAK osbirci amariga batıyaaaaaaaaaaaaaaa... 1 United States Dollar equals 44.33 Turkish lira up up up bistteki tüm hisseleri 1 liradan alıcıyın. Hepsine bir tl diyorsan ben acayip kazıklandım[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Hepsine bir tl diyorsan ben acayip kazıklandım[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi puhahah ayfonu satarsın artık.. manyak para eder. niye çinki dolar konuşur
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Originally Posted by EMLAK puhahah ayfonu satarsın artık.. manyak para eder. niye çinki dolar konuşur Tapatalksız hayat geçer mi çok yanlış düşünüyorsun [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Tapatalksız hayat geçer mi çok yanlış düşünüyorsun [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi tepe taklak olmaktan iyidir..
Originally Posted by EMLAK tepe taklak olmaktan iyidir.. Kaç yıllık adamız bu mecrada… bu düşüşler çentik olacak gelecek te diyeceğim aklıma eskilerden bu tabiri kullanan bir sasani tarikatı mensubu geldi (tl bazında tabii ki) [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri