Originally Posted by EMLAK alemde çistakin akrebi sokmuş deyorlar. 101 e gelsin bende denicem Bekarlık kafasına vurmuş.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
indregandi burada mı ? baktım... yok sal o zaman Originally Posted by secbul Bekarlık kafasına vurmuş. emmi genetik olabilür mü ?
Originally Posted by çıtak indregandi burada mı ? baktım... yok sal o zaman emmi çıtak bir anlık ayrılamaya gelmiyor,
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Originally Posted by indregandi çıtak bir anlık ayrılamaya gelmiyor, benlik bir durum değil facebook'ta malzeme çıkıyor... bende basıyom kapatın o zaman face'i kurtulun
Originally Posted by çıtak benlik bir durum değil facebook'ta malzeme çıkıyor... bende basıyom kapatın o zaman face'i kurtulun walla iyi yapıyorsun,....köpeks ler deki durum da bire bir hakketten cuk olmuş,... bu slav ırkı çok fena bir ırk,... odessa ya gittiğim ilk gün aval aval etrafıma bakıyordum,.....ayrılırken de boğazım düğümlendiydi,...
adamın hayatına bak... Originally Posted by indregandi walla iyi yapıyorsun,....köpeks ler deki durum da bire bir hakketten cuk olmuş,... bu slav ırkı çok fena bir ırk,... odessa ya gittiğim ilk gün aval aval etrafıma bakıyordum,.....ayrılırken de boğazım düğümlendiydi,... birde bizimkine https://www.facebook.com/TCozellhare...5859136737420/ hayal gücümüzün üst sınırı... davar otlatmak
Forum Rules
Yer İmleri