Originally Posted by
mert45
XU030 ve Asels , ATH gördüler ..
Bankalar daha yeni yeni AL veriyorlar ...
Daha önce 2 yazımı hatırlıyorum ;
1- Forumun bu en son versiyonu 2017 de açıldı ve o sene tüm vadeler artı kapattı , 2026 de öyle olacak sanki
2-memedabi nin epik grafikleri vardı ..Venezuella borsası gibi ..hep yukarı
Şaşırtıcı bir şekilde öyle oluyor gibi ..fol yok yumurta yok , tüm dünya krizde ki uzmanlara göre bu petrol ve petrole dayalı tesisatların eski haline gelmesi yıllar alır kriz daha da derinleşecek ..ve fakat borsalar hepimizin gözleri önünde uçuyor ..hayret gerçekten.
16251
Yenilenebilir Enerji var.Zaten Sarı Kafa gelip baltalamasa çok yol alınmış olacaktı ama adamın derdi millete petrol satmak benzinli Ford satmak. AI konusunda da ABD onun yüzünden çok geri kalacak. Çünkü tamamen uzaktan kontrol edilebilmesi için şu an elektriğin güneş enerjisinden olması lazım.
Olurda bazı ürünlere Made in europe yazılabilirse bir + piyasanın hiç üstünde durmadığı 5 tane il olması lazım öyle hatırlıyorum Kenevir üretimi serbest bırakıldı. Arada savaş varken bunların üzerinde durmadı hiç kimse.
Bugün bir kaç kişiye sordum mesela bu İrandaki durum bu yaptırımlar kalkarsa ne olur ; alayı bu zamana kadar buna hiç kafa yorma gereksinimi bile duymamış hatta olsun düşünürüz dediler. Yani kafalarında hala o iş olmaz var.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri