Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
çarþý karýþtýmý genel düþünce nedir? iki gündür haber izlemedim yerine Halk tv seyrettim, malum savaþ falan iç siyasetten koptuk,
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
.
.
.
Borsanýn %5 yaptýðý zaman KEL in borsa fonu eksi yazdý ya laa..![]()
.
.
.
iki gündür gülüyoruým
.
.
%-0,132 hemde
PHE - PUSULA PORTFÖY HÝSSE SENEDÝ FONU (HÝSSE SENEDÝ YOÐUN FON)
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Çýtak ben manipülatörüm ha dön bak bakalým topicte beni delirtmediðiniz zamanlarda neler yazmýþým. Burada veriyordunuz coþkuyu birbirinize ben benim için 19 martýn bir önemi yok yazdým bir kamyon laf ettiler savunan oldu mu?
Yetmedi bir bank of muhabbeti gidiyordu ben burada mý Th nin orada mý ne bu Tera iþine uyandýrmaya çalýþtým teþekkür eden oldu mu?
Buradaki psikoloji ile borsada yaya kalýrsýnýz yazdým takan oldu mu?Yine bir kamyon laf yedim çok bilenlerden.
Ondan sonra ben manipülatörüm ha.Buradakileri ayýktýrmaya kalkmadým yani hiç. Neyse sýkýntý yok ben manipülatörüm.
Owlum manipülasyonun 3-5 yýl yatarý var bari Spekülatör diyeydin ha o bile deðilim de neyse.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri