YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatýrým Danýþmanlýðý" kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ALTIN ÖÐÜT: Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Originally Posted by indregandi emlak rica ederim o konuya hiç girmeyelim,... ATH diye diye neredeyse ATL olacaktý,... ATM de kapatacak günü yok ATR ostilatör avarel turu rençrover
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Originally Posted by mandradasutvar Yarýyýl crismýs ý lazým bana yeter çok dayak yedim Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi mandra gel vobçu ol, sende vobçu tipi var,... ne iþin olur hisseyle senin,...üzümü salkýmýndan ye,... öyle de dayak, böyle de,
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Baþlýða ait bilgiler Bu baþlýðý þu anda 38 kiþi okumaktadýr. (7 üye ve 31 ziyaretçi) mert45, Denizdenizli61, EMLAK, indregandi, Master_Kamaji, thebigshort, Tince Oovlum korkmayýn bu kadar benden Paliþkoom korksun
Hayat hoþ gerisi boþ
Originally Posted by mandradasutvar Sen minicik hareketlere ralli dersen ooo… daha yeni nötrledim pozlarýmý hasat lazým hasat Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi ben bilmem hisse dediðin dolar gibi olmalý.. hergün çýkmalý
Originally Posted by indregandi mandra gel vobçu ol, sende vobçu tipi var,... ne iþin olur hisseyle senin,...üzümü salkýmýndan ye,... öyle de dayak, böyle de, Eski forexçiyim ben de af olmaz girsem iki günde öperler beni 310 310 ar adet girerim teneþire yatýrýrlar beni. Hereucuyum ben Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by EMLAK ben bilmem hisse dediðin dolar gibi olmalý.. hergün çýkmalý 1990 lý yýllardaki FENÝÞ ALÝMÝNYUM hissesi geldi aklýma hergün minik minik çýkýyordu, otomatiðe baðlamýþ gibiydi. 1-2 kademe ama hergün artý hergün artý.
Bear_Bull @BearBull26
insanlarda biraz utnma ar duygusu olmasý lazým yinede,... long tersi, short tersi, tersi, onun da tersi,....
Originally Posted by Bear_Bull 1990 lý yýllardaki FENÝÞ ALÝMÝNYUM hissesi geldi aklýma hergün minik minik çýkýyordu, otomatiðe baðlamýþ gibiydi. 1-2 kademe ama hergün artý hergün artý. varmýydý abi sende ?
Forum Rules
Yer Ýmleri