Boş yapıyorsun Emlak. Bende ebediyyen engellisin. Çok zekisin ya sen 11400 lerde buralarda short yazarken ben ne pozisyonda idim cümle alem biliyor sen hariç engelliyim ya.
Bir diğer konu geçen nisandan bu yana endeks 9500 desen 14000 oldu ne kazandın?Çok zekisin ya belki köşeli olan jetonun düşer.
Bu benim işim ben bu işi para kazanmak için yapıyorum boş riw riw yapmak için değil. Kısacası ben bu işlerde senin sikletin değilim. Bu yazıyı tartışmak için ya da ego içinde yazmıyorum. Belki karşındaki bazılarının sadece gerçek hayatı olduğunu bir gün anlarsın. Burada Sataştığın bazı kişiler belki hak ediyordur bunları bilemem yalnız senin bir noktadan sonra her zaman doğru olmadığını olamayacağını bazen acayip yanıldığını anlaman lazım. Mesela ben konusunda...
Bu da sana bir insan büyük olasılıkla abin olarak son yazım. Yazdıklarımı anlarmısın hiç sanmıyorum birgün belki.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri