26 Mart tarihinde 2.41 ort. ile SASA aldým..
Hisseyi alma sebebim son jeopolitik geliþmelerden dolayý Türkiye enerji merkezi olabilir..
Petrol boru hatlarý için Türkiye bölgenin en güvenli ülkesi..
Doðu akdenizde limanýda olan SASA artýk stratejik bir þirket oldu..Bence tabii..
Soranlara hissem yok diyorum..Çünkü satmak için almadým..Ama herþeyin bir fiyatý varTek ve yüklü pozisyonum SASA..
Herkesin parasýna geçer sözü.
Paylaþýmlarým kendi görüþlerimdir..Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
senin sistemin al verdiði yerde benim sistem %70 karda ve orayý stoploss olarak koymuþ oluyor abi. ömrümüzü verdik, buraya kodunu yapýþtýrmaya forum yetmez, ondan goygoya vuruyoruz bilmiþ baykuþlara.
Oturmuþ sabahdan akþama kaat neden kötü hisse neden gitmez annadýyo.
TEPEDE short vurdum o zaman annadsaydýn ya. kaart gelmiþ anasýnýn nikahýna bana kaat kötülüyo
almim dayý bende gaz yapýyo
Okuyorum, düþeni kýrdý diyor.
Bu ifadeden ne anlamak gerek.
Yýl sonu için bir tahmin verecek olan var mý..?
aylýk kapanýþý 3 üstü alalým.
3.50 de düþen, onun üstünde de kapanýþlarý önümüzdeki ayda alalým.
Sonra hedef bakýlýr. þimdilik dip çalýþmasýndan çýkma çalýþmasý.
Ben sene sonuna hedef koymam, ama 2027 sonuna kadar 12 liradan satarým diye düþünüyorum, o da 3 kaldýraçla 2.4 maliyetim olduðunu düþünürsek... güzel para yapabilir, bakacaðýz
hiçbir yazýmda hedef yoktur... ancak yukarý bakmak isteyenler için altta FB34 takip edilebilir..
alttaki grafikte kahvenin kýrmýzýyý yukarý yönlü kesmesi bir yükseliþin baþlangýcý olarak yorumlanabilir.. kahve pembeyi de keserse, beyaz ve mürdüm kanal hedefi aktif olur.. kahvenin her iki kanalý da geçmesi halinde, olasý düzeltmeyi aktif hale getirir.. þimdilik müsaade.. kazancýnýz bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
2026 yýlýnda 350 Milyon $ Favök bekliyorum
2025 Favök : 153 Mn $
Yer Ýmleri