Sn.Esozcan,
Siz gerçekten bu teknik analize inanýyormusunuz.
Enflasyon oraný üzerinde TUÝK yalanlarý, MB'nin abuk subuk rakamlarý.
Malý mülkü çok olana, olmayan bir suç yükleyen malýna mülküne çöken bir zihniyet.
Gerçekten öðrenmek için soruyorum.
Böyle bir talan ortamýnda hangi veriye güvenip analiz yapýlabilir.
Sn Týnaz teknik analiz bana yön ve seviye gösterdiði gibi, hýzlý karar vermemi de saðlýyor.. önemli olan, inanmaktan çok iþime yarýyor olmasý.. bu borsada. yani bu Kumarhanede buna ihtiyacým var... benim için borsada 4 adet T var.. temel takas teknik ve tarama..
Taramayý hangi, senedin hareket edebileceðini belirlemek için kullanýyorum... kýsaca O AN ý yakamak için... bunu yakalarsanýz gerisinin pek te önemi kalmýyor..
TUÝK verilerine göre 2008 ile 2018 yýlarý arasýnda 104.531 çocuk kayboldu... 2018 tarihinden sonra da bu konuda her hangi bir kayýt tutulmadý... bunu hiç konuþmaz iken Kahramanmaraþta öldürülen öðrencilerimizi günlerce konuþacaðýz... týpký Narini konuþtuðumuz gibi...Toplum baþta olmak üzere her konuda çok kirlendik... üstelik bu kirlenmeye de biz izin verdik... temizlenmeden düzlüðe çýkmamýz, pek te mümkün görülmüyor..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Ýçim yanýyor.
Yazýk oldu son ferdine kadar þehit düþen 57.Alayýmýza, yazýk oldu Halil'ime Ýbram Çavuþa.
Yazýk oldu.
TERA ADESE VSNMD GZNMI ALKLC SMRVA KONTR ve diðerleri.. hatta SASA ve HEKTS..
halka arz sonrasý tavan tavan sonrada taban taban giden senetler
kýsaca, ekonomiye katký saðlayan, kontrol edilip denetlenen, yatýrýmcýnýn haklarýný koruyan bir borsamýz var..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri