Öyle değil emin olabilirsin.En büyük dalga dümenin döndüğü tahta ATATR var mı VBTS? Tekrar ediyorum bu işlerin BJK-Gs maçındaki hakem işinden zerre farkı yok.Anlayan anlasın diye yazıyorum devir artık değişti daha açık yazamam bazı şeyleri.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bir saatini ayırıp izahnameyi, yarım saatini ayırıp bilançoyu ve faaliyet raporunu okursan böyle şeylerle muhatap olmak zorunda kalmazsın.
İnsanlar yıllarca boğazından, çoluk çocuğundan kesip biriktiriyor ama bu parayı yatırırken bir saatini ayırmıyor.
Ortalıkta gizli saklı dönen hiç bir şey yok. tek fark okuyan ve okumayan.
İzahnamenin hangi sayfasında yazıyor sana göre maç çok normalmiş demek ki bence değil. Hatta Sergenin basın toplantısını dinle anlarsın. örnek mi ZGYO bak bakalım 1.ci VBTS yi hangi gün yemiş. Sonra 2. ciyi ne zaman yemiş bu ceza değil ödüldür bu anlayana.
Niye 5. gün vbts yok ZGYO da? Nasıl 7 gün ara ile 2. kademe VBTS gelmiş sanırım örneği yok.
Ha eğer bunlara normal diyorsanız ben okuyarak bunları çözüyorum sanıyorsanız bir gün öyle olmayacak bir işin içinde kalırsınız benim bu yazımı hatırlarsınız....ve beni hiç unutmazsınız.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Adam yapıştırdı hayalet emri......
Vbts nin bu kadar erken geleceğini bilsem ve de gyo olmamış olsa direk atlar alırdım varsa sende tut
dalga dümen olsa iyi daha başka şeyler olmalı, neyse ben cahil adamım kebap+künefe yeterli oluyor![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Senin ki de ayrı tecrübe tebrik ederim şu yazından dolayı.Ben bu şirketin önünden bile geçmem dün verdim uzadım elinde olanlara hayırlı olsun.
Bu topike ilk yorum yazan benim, herkes gibi bende şahsi görüşümü paylaştım, kimseye bir şey öğretmek, ikna etmek, ispat etmek veya ben bu işi biliyorum diye bir iddiam yok.
Burada yazdıklarım, her hangi bir tavsiye değil, sohbet niteliğindedir. İsteyen ciddiye alır, isteyen ciddiye almaz, paşa gönülleri bilir.
Hangi şirket kaçıncı gün VBTS yemiş veya yememiş diye de bir derdim yok. Hiç bir şirketin hamisi veya pazarlamacısı değilim.
Yer İmleri