Bay rACE, Anlatmak istediðim kýsaca,diplomasi dilinde sað gösterip sol vurmak, her zaman görülür.Söylediðiniz üzere,Amerika her zaman 1 numaraydý, peki, ikiz kuleler, Afganistan, Suriye, Irak vs. Buralarda ne iþi vardý? Krizde olup olmamasýndan ziyade, dünyada kendisinin 1. süper güç olmasýný engelleyecek rakiplerinin durumuna bakmak gerekli.Bazen ek kaynaklar gereklidir, krizden kurtulmak veya mevcut durumunuzu indirgememek için... Saygýlar
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese merhaba
benim dikkat çekmek istediðim hisse ÝSDEMÝR - isdmr
Þirketin yaklaþýk %95 hissesi Erdemir e ait, geçen sene 812 mn TL temettü daðýttý, piyasa deðeri þu aralar verdiði temettünün 10 katý kadar..
Halka açýklýðý %5 altý olduðu için piyasa öncesi iþlem platformunda iþlem görüyor..
Bu sene karý ve vereceði temettü %50 artabilir mi, þirketin durumu vs nedir ne deðildir biraz bakmanýzý araþtýrmanýzý tavsiye ederim..
Herkese iyi geceler..buraya ilk kez yazýyorum.kendimce nacizhane bir kaç hisse söylemek istiyorum..siz de bunlarý bir kenara not edin..KAREL, link, Þekerbank, crdfa.. þimdilik bu kadar...takip edin bakalým bir kaç ay SONRA teatisini yapalým...
Endeksten baðýmsýz artýþa devam edebilecek hisseler hakkýnda yorumunuzu alabilir miyim?
Temmuzda ayrýþmalar baþlýyacaktýr...ilk çeyrekte yüz güldüren bilançolar yine gelecekmi ? Bence birçok þirket için evet..
gsray gayrümenkul satýþýndan sonra daha çýkma ihtimali yüksek.
12 mayýs tarihinde vermiþ olduðum hisselerin ve o gün 100 TL ile oluþturulan portföyün son durumunu aþaðýda paylaþýyorum:
Fiyat 12/5 27/6
Alark 5.87 5.72
Aksgy 3.22 3.17 (20 haziran 0.20 temettü verdi)
Eplas 2.22 5.15
Seykm 3.21 3.04
Portföy 12/5 27/6
Alark 40 39
Aksgy 30 29.5
Eplas 10 23.2
Seykm 20 18.9
Nakit 0 1.9
Toplam 100 112.5
Tekrar görüþmek üzere..
Yer Ýmleri