Guya alım taahüdü vardı,yani dı,kim ziker taahüdü diyor bu fiata göre,voleyi vurdum herkesi ters köşe yaptım hadi bana eyvallah diyor,keyfime bakarım herkese eldiyor şu vaziyette
![]()
Guya alım taahüdü vardı,yani dı,kim ziker taahüdü diyor bu fiata göre,voleyi vurdum herkesi ters köşe yaptım hadi bana eyvallah diyor,keyfime bakarım herkese eldiyor şu vaziyette
![]()
Çek bugün bir tavanda herkes olsun sus pus,iyiki arz fiatına girmemişiz dedim,ama traderlik aldık peşi 2 trade fiatını 20 altına çektik hissede,20 olursa çekerim stobumu,bana gelmez böyle çakal işi...
Halka arz sonrası 5 iş günü boyunca her gün tahtaya 7.040.000 lot alım emri taahhüdü var.nerede taahüt,galiba o sat olacaktı oda satıyor,şu sıralar alım satım eşit vaziyette,büyük kurumlar sat konumuna geçerse yandı gülüm keten helvası![]()
yazıklar olsun senin ırzına hırsız takımı
![]()
Galiba eşinin dostununda borcunu kapatıyor suratsız,böyle giderse 20 altına sarkacak gibi...
19.70 halka arz oldu ırz,acaba beceriksiz SPK ne diyor bu işe,bu ülkede 23 senedir güven yok,sen gelirsen Atatürke küfür edersen demokrasiye araç dersen orduyu menfaatin doğrusuna dizayn edip anayasayı tanımazsan bu ülkede herşey yapaydır,kalıcılık beklenmez,bizde devamlı HIRSIZ VAAAR DİYE SÖYLENİRİZ...
Zat CHP'ye çökeceğine böyle soysuzlara çökseye,yok olmaz bizim zorumuz CHP'len derler,çünkü onlar bizim ipimizi çekecekler der,bizim hırsızlarlan işimiz olmaz,doğrularlan zorumuz var derler...
Aldıkça boş çevirmiyor hırsız bozontusu 19 sınırımda şu sıralar...
Yer İmleri