pisyedili,...
depremde endex topikteydim ben,...
çubuk sildiler endex ten, üstüne 9 milyar TL attýlar ortaya,...
depremden önce düþme eðilimi zaten vardý, depremle ivmelendi,....
þirketler
önce artan kurlara muhalefet ederk yükseliþe baþladýlardý,
garanti ve koç kendi hisselerini alarak çizerek bua öncülük ettilerdi, garanti 12 nin altýný ben alýrým demiþti hatta,..
bir ara irili ufaklý þirketler arasýnda da hisselerini almak moda oldu, sonra doyum baþlayýnca düþme eðilimi baþladý,
bu eðlim zamanda da eþ güdümlü idi,....
sonra deprem oldu,...bir daha olmasýn inþallah,...
zaten düþme eðiliminde olan borsaya depremde denk gelince fiyatlar tetiklendi, çünkü deprem ve maliyeti devasaldý, fiyatlar ve borsa kapandý, sanýrým 4 gün kapalý kaldý,
o arada borsa kapalýyken 9 milyar tl destek duyurdular,..., bu düþme modunda algoritmalara dayanmýþlar, tetiklenmiþler, hazýr parayý görünce bu defada yukarýlayýp o 9 milyarýda almaya yükseldiler,....
sonra bir þey olmamýþ gibi kaldýklarý yerden düþüþe devam ettiler,...
oradan günlük grafikte 1 bar borçlular, o bar halen yerine gelmedi,
o bar kuru gürültüye gitti, trading viewde vardý, mtx te yoktu,...
öyle bocaladýlardý, bir kapattýlar borsayý, bir açtýlar baktýlar algoritmalar durmuyor,...
derken o bar BUTLAN oldu,...
endex topikte kayýtlýdýr tüm bunlar...
borsa bu, din iman para, baþka hiç bir þey yok,....
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Depremde çok büyük yanlýþlar oldu.Ýlk gün depo þartý getirdiler piyasada bir þey olmadý. Ertesi gün hangi aklý evvel varsa bunu kaldýrdý seans tamamlanamadý. Niye çünkü depo þartý olmayýnca herkes olmayan malý sattý çünkü. Sonra bilmem kaç zaman sonra bazý kurumlara açýða satýþ yasaðý olduðu halde açýða satýþ yaptýklarý için 3-5 kuruþ ceza kesildi.
Herkese iyi akþamlar M.Þ in yatma saati bile geçmiþ benim ne iþim var burada. Ne güzel bak tatil oldu hiç haber þu bu okuma derdi kalmadý.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Depremde kapatýlmasý gereken borsayý yandaþlarý için açmasýný da varsayarsak tayyibin
Son 4 yýlda 5 veya 6. Taban yaptýrdýðý gün oldu
Yiðitler alýn aldýrýn harman olacaðýz[emoji38][emoji38] alýcý varsa verdiler. Alýcý yoksa kendisi alarak yine verdiler.. 3 kuruþa beþ kuruþa farketmez sondaj barlarý masanýn altýna düþtü… bu uyduruk bizim Viop umuz yüzünden olmuþtur birilerini öpmüþlerdir… beter olduk.. yaþlýlara etki eden siyaset pandemisi çýksa en güzeli o olacak.., makastýr kukastýr niye hesaplamak zorundayýz kardeþim!!!
Hep ath hep ath ama viop öyle mi tersi pis…
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri