Kuzu iyi düşünerek plan yapıyorsun
Ya düşündüğün gibi gitmezse ne yapacaksın
Kuzu iyi düşünerek plan yapıyorsun
Ya düşündüğün gibi gitmezse ne yapacaksın
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Kafamı karıştıran bazı şeyler var .
1-) mahkeme ertelenmişti nasıl karar veriyor ?
2-) Seans açıkken neden haber verildi
3-) bu karar kimlere sızdırıldı ve kimler poz aldı
4-) neden sürekli gerginlik artılırıuor savaş varken birde iç durum
5-) toplantı daha önce yapılıp neden öncesinden kararlar almıyorlar
Vb vb
Screenshot_20260522_003942_TradingView.jpg
Kesinlikle ytd
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
En ilginç olanida ertelenmiş bir süreç nasıl karara bağlandı
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Vobdaki eksi makas spota göre
Üstüne gün makası
Koyarsak zaten yüzde 3/4 marj var spota göre
Ya spot 3/4 eksi açacak viop uymayacak
Yada sizin dediğiniz gibi olacak
En kötüsü ne olur bu makas böyle kalır spot ayrı vob ayrı takılırsa arada 700 puan işte o zaman ne olur bilemiyorum
secbulum....
ben SHORTCUYUM.....
long u FUR-KAC....YARIN AKSAM KAPATMAK ICIN ACTIM....cok az yani....
SELLELE....
olacak dedim.....11 800 e kadar....3 asamada....
VIOP 16 200 degerini hem ben....hemde gandi....ilk asama dibidir diye verdik....
ASELSAN da ise.....450 den 389 a dususu ilk asama deyip shortu kapattik....389 dan 410-415 e tepki kor....orada yeniden short olacagim dedim.....bugun 409 oldu galiba....
YANI BEN SELLELE ye oynuyorum....bu long iki gunluk pozizyonel longdu....yakalandim....ustelik uyurken.
longda zaiatim az....cunki...FUR-KAC longu...az yani....
ama....SELLELE yorumumdan tam yararlanamadim....1000 puvan civari daha karli olurdum...SHORTTAN CIKMASAYDIM.....
ikildim dedigim o....yani SHORTU erken kapatmam....16 200 lerde kapadim....18 200 lerde acmistim...beklesem bugun 14 750 de kapatacaktim...1450 puvan ilave kar....
long elimde....miktarini artirdim tabanda....onu henuz kapamadim....kapatmamissan....ne kardasin nede zararda....MALDASIN.....kaderin elindesin....KISMET.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
beni seçerseniz oldu ok, beni seçmezseniz sizin awqq.
bunca yıllık dünya tarihinde, yaşanabilecek en kötü yer ve zamanda yaşamaya mahkum olduk.
1950 öncesine döndü ülke, çok partili siyasi hayatı bitirdiler bugün. al senin olsun ağam, benden paso artık. daha fazla bu saçmalıklara katlanmak istemiyorum. ülkenin fişini çekiyorsunuz, gençlere ne vaadedeceksiniz merak ediyorum. bu işin sağı-solu-dindarı-ateisti yok ya, saygısızlık. neyse yazmayayım daha da, bulurlar bir kulbunu bize de giydirirler. lanet olsun böyle düzene, allah kahretsin buna sebep olanları da çanak tutanları da.
poz yok. Allah dara düşen arkadaşların yardımcısı olsun.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
Hiç birşey yapmadan
Pozu tutsak kurtarma şansı varmı ?
Yorumları bekliyorum
Yer İmleri