Ýcra Müdürlüðü heyeti, Ýstinaf kararýný teblið etmek üzere CHP Genel Merkezi'ne gidiyor-TV'ler
Ýcra Müdürlüðü heyeti, Ýstinaf kararýný teblið etmek üzere CHP Genel Merkezi'ne gidiyor-TV'ler
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Bunlar hukukun üstün olduðu ülkelerde geçerlidir. O da bizde yok. Þimdi akp -chp kavgasý ikisinden biri gidecek. Akp kaybedeceði seçimi iyi biliyor ellerinde ne varsa sonuna kadar deneyecek. Bop devam ediyor. Anayasa deðiþmeli dýþarýsý öyle istiyor. Mehmet Metiner ne demiþti bu anayasý paramparça edeceðiz. Þu ortamda acaba chp yi bölüp 15-20 milletvekili kotarýrsak anayasayý da deðiþtirebiliriz düþüncesindeler.
https://www.hisse.net/topluluk/threa...64#post7207764
15793 gösterdi ancaa ..haydi Paliþkoommm tavan göster
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 52 kiþi okumaktadýr. (12 üye ve 40 ziyaretçi)
mert45, aks16, Apprentice, cevdet _060, Doctor20, Oblo, pisyedili01+, rean, suheyl, Tince, Yenice, ysf1
15659
Hayat hoþ gerisi boþ
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 55 kiþi okumaktadýr. (13 üye ve 42 ziyaretçi)
mert45, activex31, aks16, Denizdenizli61, Doctor20, lunatic, orpotu, pisyedili01+, SALÝH, smartinvestor+, snkleyp, suheyl, Yenice
Bu kadarýný secbul zombisi de topluyor ya
15610
https://www.hisse.net/topluluk/threa...46#post7207046
Hayat hoþ gerisi boþ
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 40 kiþi okumaktadýr. (5 üye ve 35 ziyaretçi)
mert45, aks16, Apprentice, peyda, suheyl
Borsa yükselirken katýlýmcý azalýyor ..ve , düþerken çoðalýyor ..
Bunu ilk ben yazdým ..geçen de 2-3 forumdaþ yazdýlar ..
Sebep ne acaba !?
15733
Hayat hoþ gerisi boþ
Yurtdýþý yerleþiklere, baþta "Alamancý" gurbetçiler olmak üzere toplumdaki öfkenin nedeni çoðunlukla bu.
Götünü yurtdýþýna atan memleket batsýn istiyor. Adalet, hukuk vb... Kimin þeyinde. Adamý baðlamýyor ki.
-"Gelsin devaülasyon, faiz %150 olsun. Ahmet gitsin, Mehmet gelsin... "
Herif dünyanýn en liberal piyasalarýndan birinin... Borsasý tarihi zirve yapa yapa giden ABD'de yaþayýp,
gelip burada adam öpmeye çalýþýyor. Sonra aðlýyor;
-"Ben uyurken ziktiler!"
Sen yatýrýmcý olsan, ne iþin olur TR borsasýnda? Ben üzerine vergi, kur farký getirisi cart-curt ödeyip ABD'de yatýrým yapmaya çalýþýyorum. Sen gelmiþ götünü sürtüyorsun. Üzerine de akýl veriyorsun
Borsada, piyasalarda batýlýr-çýkýlýr... Bizim gidecek baþka yerimiz yok.
Götü kuru olanlar istiyor ki, götümüz hiç kurumasýn...
Yer Ýmleri