dün bu balack rokçular beni oyundan düþürdüler,...shortuma istop ettim,...iþ güç ilgilenecek durumum da pek yok,...
bende geriye kalan ana güzergah taki gidiþat,...
dün bu balack rokçular beni oyundan düþürdüler,...shortuma istop ettim,...iþ güç ilgilenecek durumum da pek yok,...
bende geriye kalan ana güzergah taki gidiþat,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Hiç beklemediðim bir hareket oldu ..Teorik fiyatýn oldukça altýnda , APS de belirgin bir deðiþim yok ..
Paliþkoom gene ne iþler peþinde ..longerleri mi dökmek istiyor - yeni þort mu açýyor ..anlamlandýramadým ..
Haydi uçurrrrr artýkkkkkkkkk Paliþkooommm
16089
https://www.youtube.com/shorts/BXpOawchbpY
Hayat hoþ gerisi boþ
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 45 kiþi okumaktadýr. (5 üye ve 40 ziyaretçi)
mert45, Denizdenizli61, indregandi, keremalkm+, Mathias
16089
Bir atak daha![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
XU030 grafiklerinden devamla,
VÝOB tarafý renk kodlarý ile bu þekilde,...
mavi pembe BUTLAN öncesi ana düþüþ kanalý idi,...BUTLAN a kadar nedeni bilinmiyordu,...BUTLAN la birlikte kýrýlým yaþamýþ ve malum olunmuþtu, o kýrýlýma ertesinde tepki geldi, bu tepki balack rokçularla dün yukarý ivmelendirilmek istendi,...ertesi güne malum olundu,...malum olununca bu defada bu balack rock hareketi xu030 grafiklerinde D2 direnç bölgesinden sönümlendi,....
tekrar xu030 da sarý oklara ve kýrmýzý yelpazeye geri dönersek, bu hareket burada mavi etiket olur,.....
yok devam edersek, sarý etiketi bu defa turuncu takip eder(xu030 graflarýnda haki yelpaze ve short topraklarý),...neticede kanal içine geri dönersek kýrmýzý etiket gelir,...
sonuç,..bir þey malum olununca iþ bitiyor yada araya zaman alýyor....ancak ? varsa bu para yapýyor,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Aselsanýn %87 sini tek baþýna bofa sattý diyorrlar. 6 kusur milyon lot
bir halt olacaðý yok.
EBRD Baþkan Yardýmcýsý Matteo Patrone, Türkiye ekonomisinin dýþ þoklara karþý dayanýklýlýðýný koruduðunu vurguladý -CNBC-e
EBRD Baþkan Yardýmcýsý Matteo Patrone, Türkiye ekonomisinin dýþ þoklara karþý dayanýklýlýðýný koruduðunu vurguladý. Patrone, uygulanan politikalarýn makroekonomik istikrar üzerindeki etkilerine iliþkin açýklamalarda bulundu.
cnbce.com internet sitesinde yayýnlanan sözkonusu habere aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
https://www.cnbce.com/haberler/ebrd-...vurgusu-h30997
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri