Originally Posted by
abicim
Tek günde yapýlamaz diye kural mý var... Hafta sonu savaþ baþlamayacaksa gelecek haftaya da yayabilirler tabi ki o kadarýný palacanlar bilir... 3 gündür olan hareketler panik alýþ ve satýþlarýn göstergesi. Benim beklentim malum. Þimdilik iyi trade imkaný verdi vobda... Bol þanslar...
Adamlar onca dalga dümen çevirmiþ buradakilerin ve piyasanýn çoðunun en çok sevdiði onlarý ikna etmenin en kolay yolu siyasi þartlar oluþmuþ tek günde sen ve tüm kafasý karýþýk herkesi rahatlatacak öyle mi?
Benim bildiðim bu adamlar bu fýrsatý kaçýrmaz dibine kadar kullanýr.... Nasýl olsa sosyal medyada lanse edilen her þeye inanan kanan bir kitle var piyasada bir öyle haber düþürür bir böyle haber düþürüp herkesi maymun etmek varken senin bu dediðini yapmazlar bence.
Yine de bizim piyasada asla asla olmaz deme derler. 13930 üzeri endekste kimbilir belki haklý çýkarsýn. Kasaya masaya bol þanslar.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri