Borsayı patlak lastiğe çevirdiler,sebep malum iktidar...
Borsayı patlak lastiğe çevirdiler,sebep malum iktidar...
Bilerek kim zarar verir şirketlerine
Diyarbakırda yapıkredi bankasına silahlı saldırı olmuş
Dün 2 yere daha oldu
Herşeyide bilme arkadaş ya siteden banlanan birine benzedi bu iş
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bak bana karşı yazanların sonu pek iyi olmuyor Hisse Nette. Sen bu işleri klavyenin başında delikanlılık yapmak ile karıştırdın sanırım. Bu işler ahkam kesme ile olmuyor. Bir fiil paranla öğreniyorsun uygulamalı.
Diğer konuları bilmem ama Finans konusundaki cehaletin sınır tanımıyor. Sana tavsiye beni red list et geç. Sen bir ömür geçse konu finans piyasaları ise beni anlamazsın hem kendini hem beni hem buradakileri yorma. Çarşın pazar olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
mal tarafı,....
short topraklar ama direniyor,....
sp tarafını da takip etmek gerekiyor, sp de zaman analizinde düşüş yönünde mesafe aldık,
ancak burası BUTLAN işine önden düştüğünden, bir direnme veya BUTLAN ı bir şekilde
pozitif yolcu etme havasıda yok değil,...
1.sonuçta minareyi çalan kılıfını hazırlar, borsada bu kılıflardan biridir,...
2.diğer durum ise mızrak çuvalı deler durumu, çuval TR de delik deşik,...mızrak ne yapsın,...
1. mi 2.mi
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
SP tarafı ise mesaj 5277 den devam,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Ne oluyor sonu ölüyorlarmı bunu bir kenara not edelim bari
Gelelim finans piyasa bilgine
Adam yorum yapıyor Türkiye'de sayılı biri hakkında sende sanki perde arkasından konuşur gibi ( emmoğlu sanki) yok o bilerek fıkra anlattı benim haberim var anlatmadan bir gün önce bana söylemişti gibi bir üslup
Habere yoruma tepkiye ne kadar çok açmıssın cevap vermek için kimse bir şey bilmiyor sadece sen biliyorsun
Bak akşam egeduk arkadaş altın için yorum yaptı çıkacak diye bugün düştü adam bak ben bildim yorum yaptımı Trump benim kankam dedimi senin gördüğünü fakat hiç kimsenin görmediği ne
nedir seni böyle egolu yapan borsada çalışmış olmanmı birileri ile hala bağlantı kurabildiğin için 1 numaramı sanıyorsun kendini
Yaşını başını almış adamsın bırak bunları
Evet seni red listesine almam gerekiyor artık bildiğini sandığın şeyler bana sadece ego geliyor bilgi değil
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri