abka varıdı...
son nefesinde şehadet getirmek yerine "emlak senin mk" diye diye gidecek....
o derece işlerim...![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Mevzu ne arkadaşlar ? Olay mı oldu konuyu anlayamadım
Owlum heç te öyle değil. Eskiden mecidiyeköye gelsen abi geldim desen bira da ısmarlardım yemekte şimdi sana su bile yok.Haber hani bizim işimiz gereği ya çok ciddiyim dolar-tl kaç ekranımda bile yok sen yazınca ancak öğreniyorum kaç olduğunu.
Kendini o kadar önemseme sonuçta sana göre ben bir zavallıyım bilinçaltım var mı ki benim.
Bak bazen çok içmiş oluyorsun sanırım hiç çekilmiyorsun o zamanlarda onu diyeyim.
Sandığının aksine ben o durumlara çok alışığım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
10 tane manyak psikopat deli gerizekalı yobaz mal hırsız sapık yalancı dolandırıcı dünyanın içine ediyor
Kimse bir şey yapmıyor
Onu da geçtik yukarıdakileri örnek alan toplumlar oluşmaya başladı
Cehennemi aramaya gerek yok
Dünyamız cehennem olmaya doğru gidiyor
Ölürsen hiçsin kimsenin umrunda olmayacaksın zaten kalanlar da senin umrunda olamayacak
Yaşamaya devam et yaşadığına inanıyorsan tabi
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Adam on tane yirmi tane kademelere koymuş satsam bir asır sürecek… o bana uymaz al al al çok al tavsiyesi lazım coşku getirin zottiriklere ki kurtulayım. Bak adam geliyor amerikanya lardan dolar yine yeşil diyor. Akmasa da damlıyor diyor.. çok para lazım çookk. Ben kazanmazsam kimse kazanamaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri