Zaten sorun sizin bu vade sonu kontrat margin call da diyeceðim ama vade baþýnda da talihsiz endeks dýþý kâðýtlarda da olsak etkileniyoruz… margini yiyen bizim zottirik kâðýtlarý satýyor denkleþtiriyor… býktýk býktýk[emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Dardayým aney dolandi dilime ,ulan nerden duydum![]()
Yaw býrakýn þu Çýtak Üstadý havaya sokmayýn onu tanýdýðým gün endekis 1000 di negatifti o gün bugündür negatif endeks oldu 14500 o hala negatif bekliyorum pozitif olsun mala giricem.
Bir de endekis 9500 lerde yapma etme dedim AYU avatar yaptý o gün bugündür piyasa yükseliyor ben annamadým bu nasýl iþ.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
geçmiþte ilk zamanlar xu100 ün de vadelisi vardý, çok sýð kaldý kaldýrýldý,...
Vadeli borsa Ýzmirde kuruluyken hacimde spotu zorlamýþ ve geçmiþti,..
peþinden Ýzmir söndürüldü, Ýstanbula alýndý,...
peþinden de Vadeli hisseler açýlarak vadeli endex dengeleme yoluna gidildi,...
hülasa vadeli iþi hissede olsun endex te olsun kaldýrýlýrsa bu vade sonu kokuþmuþluðu biter,
her ülkeye vadeli piyasa uyarmý? buradan bakmak lazým,...bizim piyasalarýmýz sýð ve bu nedenle kontrol edilebilir,..
e birde üstüne ''týbbi'' teþvik te var,...
ayýn 14 ü ilk zirvesini görmüþ, ayýn 28 i hala o bölgede,..16200-400 ü boyunda çizmiþ, bnun altýný vermiyor, 15 gün kala hayat durmuþ,...
Yer Ýmleri