foruma şak diye girebildim,....he şöyle,....bu arada VOBORSA ya yazdım,...o arada burası düzelmiş, he şöyle,...
orasıda sıkıntılı, sadece yazabiliyorsun, grafik atabiliyorsun, alıntı yapamıyorsun,..metin sistemi bozuk, yaz karakterleri bozuk, bazı butonları çalışmıyor,...ama en azından yedek,...
dün grafik atacam, kum şişesi,
alıntı yapacam yine aynı,...şimdi düzelmiş
severim böyle aşkın ızdırabını dediydim,....bu gün tam tersi düzelmiş,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
sabah Bloomberg geçti, gerçi Kerem ALKİM yazmış,
Davostan ayağının tozu ile Türkiye gelen ve CB ile görüşen Black Rock CEO su malumunuzdu,
işe Bloomberg diyorki altı doldurulmayan haberlere göre:
1.Balck Rock Türkiyeden bir banka satın alacakmış, mutemelen YKB dir, ....çünkü daha önce de iki defa araplarla anılmıştı,
2.ABD hazinesi ise Türkiye ile SEWAP anlaşması yapacakmış,
bir 3.dersek bunlar şu iki olay sonrasına denk geliyor,...
1.Benim zaman analizinde 6 haftalık düşüş beklentim bu pazartesi başlamıştı,..salı günü ise bu söylenti haberlerine başta bankacılık ciddi alımlar geldi,...
2.Bu söylenti haberleri BUTLAN işinin hemen sonrasına denk geliyor birde, bu manada da hayli ilginç,..siyaseten bozulan ülke görüntüsü, şu aşamada dedikodu olsa bile finas ayağı ile sıvanıyor,...
parmak-tuş, parmak-tuş, parmak-tuş formasyonu,...önce parmak hazırlanıyor, sonra hazır olan bu parmak tuşa basıyor,...
benim acentamda belirgin olaylar ise şu şekilde dizili,...
Barış süreci, en arka büyük plan
Suriyenin Kuzeyinde YPG nin küçültülerek dar alan çekilmesi, bu içeriye ABD ile sözüm ona bozuk olan ilişkilerin tekrar düzeltidiğini göstermesi açaısından önemli bir mesaj niteliğinde idi, Suriyenin Kuzeyi iç kamuoyuında hükümet üzerinde bir baskı aracı iken, bu yönlü rahatlatılmıştı,..
ve Devrimin Partisi CHP ye yapılan BUTLAN,...
bunların üçüde siyasi ayak, Balck Rock gerçekleşmesi durumunda bu da ekonomik ayak,...
Nazan Öncelin bir şarkısı vardı,....''Nereye Böyle'' diye
hayırdır
D2 üstünde turuncu renk olan boğa yelpazesine geçiyoruz,...
D3 ten itibaren tepki daha da güçlenir,...
D5 üstünde de boğaya geçiyoruz,...
D2 de sönümlenen ve akabinde satışa evrilen bir hareket ise,....sürmesi halinde,
BlackRock TU, SEWAP anlaşması idi bunlara aldırmıyor demektir,....
Sarı kafa manipulsayon peşinde yine...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Türkiye'nin en zengin ismi astorun sahibi urfalı feridun olmuş
https://www.sozcu.com.tr/murat-ulker...n-oldu-p324808
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri