Trump: Tayvan'a silah satýþýný deðerlendiriyoruz.
Þimdi de Uzakdoðu'yu kaþýmayý baþladý.
Trump: Tayvan'a silah satýþýný deðerlendiriyoruz.
Þimdi de Uzakdoðu'yu kaþýmayý baþladý.
ender akþamlardan biri..
BTC -5,29
Altýn -3.39
Gümüþ -7,36
Petrol -3,22
⚡ Son 30 Günün En Aktif Ýlk 10 Kullanýcýsý
Sýra Avatar Kullanýcý Adý Son 30 Gün Mesajý 1 thebigshort 508 2 mert45 438 3 indregandi 399 4 çýtak 262 5 mandradasutvar 239 6 EMLAK 194 7 Zdx&Lunar Soul 154 8 kuzu 140 9 secbul 111 10 nohut 103
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
📈 FORUM AKTÝVÝTE & ANALÝZ RAPORU 📈
Rapor Tarih Aralýðý: 17.02.2017 - 05.06.2026
🌱 Son 30 Günde, Forumda Ýlk Kez Mesaj Atanlar (Yeni Kan)
🔄 Son 30 Günde, Uzun Süre Sonra Geri Dönen Eski Dostlar (En Az 3 Ay)bearmarket, Dumanboncuk, yavuzc, net_ria, raistlin39, GÖKSU, Anil96, izmut
hkm (1387 Gün Sonra Döndü), mavimaviþ (483 Gün Sonra Döndü), glbal (438 Gün Sonra Döndü), guerra (386 Gün Sonra Döndü), 0101 (304 Gün Sonra Döndü), Jellat (284 Gün Sonra Döndü), RePuLSe (255 Gün Sonra Döndü), freedým (246 Gün Sonra Döndü), METEHAN (226 Gün Sonra Döndü), traderfx (221 Gün Sonra Döndü), Marluk (155 Gün Sonra Döndü), yak (126 Gün Sonra Döndü), rasit (116 Gün Sonra Döndü), effendy75 (116 Gün Sonra Döndü), Göktürk (108 Gün Sonra Döndü)
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Sayýn BB79 kusurabakma bu yazýnýn neresini düzelteyim ha düzeltirsem beni anlamaz bana çok kýzarsýn senden baþka kýzanlarda olur. O yüzden bir gün borsada trend biter ya da ben bir þekilde tamamen piyasanýn dýþýna çýkarsam bunu hatýrlatýrsan düþüncelerimi o zaman yazarým.
Borsa ya da finansal piyasalar para kazanma yeri deðil yatýrým yapma yeridir diðer konular benim ilgi alaným deðil uzak durduðum konulardýr. Ben burada hiç bir karþýlýk beklemeden yazý yazýyorsam ve baþta sen olmak üzere bir çok insandan bir kamyon laf yememe raðmen kimsenin kalbini kýrmadan hala burada yazmaya çalýþýyorsam belki de ben bunu insanlarý sisteme köle etmek için deðil kölelikten kurtarabilmek için yapýyorumdur. Kimbilir
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yazýmý düzeltme düþünceni gözden geçir yeter
Yatýrýmýn anlamý ne beklenti demek neyin beklentisi peki ne koyarsan ondan fazlasýný beklersin
Borsaya paradan baþka bir þey koyamadýðýna göre beklentinde herhalde 1 kasa domates olacak deðil
25 yýl önce köyünü býrakýp büyükþehirlere göç edenlerin yaþadýðý yaþattýðý ortam ortada
Borsayý kapatacaksýn sinoptasýn katma deðer yapacaksýn önce kendine sonra çevrene sonrada ülkene
Burada kimi kölelikten kurtarýyorsun neyi kurtarýyorsun
Aman ha koç alma desteði kýrdý yok sakýn ha ereðli satma abidik gubidik firmasýyla anlaþtý vs
Bumu yardýmýn kardeþim dön köyüne üret bildiðin iþi yap dýþarýdan saman ot alma
Kolay para emek yok çaba yok üçkaðýt ile zengin olmanýn peþinden koþmak batýk þirketler yada büyük þirketler her ne haltsa ortada ne teknik ne temel üçkaðýt ile çarklar dönüyor sonrada enflasyon pahalýlýk çalýþarak karýnmý doyar günlüðüm 1000 TL'ye bile gelmiyor ben o parayý kazanýrým borsada kafasý
Balýk baþtan kokar
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri