burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
o iþ öyle deðil...bence.
her inanýþta mutlaka uçlarda yaþayan kesimler var.. partilerde dahil buna. spor taraftarlarý vs. yani her belli kesimde toplanmýþ militan diyelim.
bunlar arasýnda mutlaka uçlarda yaþayanlar vardýr. % 5-10 civarý.
partileri baz alýrsan.. kemik oy dediðimiz kýsým önemli.
mesela uçlardan yaþanlarýn önüne ne koyarsan koy .. hiç önemli deðil.
saðlýk sistemi sizce nasýl diye sorulduðunda... "çok iyi artýk doktor bile dövebiliyoruz" cu tipler.
birde normal cahiller.. yani ne oldðunu anlayamayan.
birde eðitimli cahilller.. ozan gibi. mutlaka ama mutlaka nemalanýyordur. parasýn ver seni bile yalarlar.
rok bunlardan biriydi
bu sadece akpde deðil.. tüm kesimde böyle.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
hay aðzýna saðlýk.. onlarda var tabi.
ama ben bu forum için konuþtumbelli isimler.
artýk genelikle insanlar uçlarda yaþamaya baþladý.. çünkü son 25 senede aþýrý kutuplaþtýrýldý insanlar.
yani genel tr anlamýnda konuþursak.. tr batmýþ umrumda deðil yeterki x parti gelmesin olayýna dönmeden bu tehlikeli gidiþata son vermek gerekir.
ayrýca.. askeride.. memurlukta..çaycýsýna kadar fetö operasyonu yapýldý..
ama siyasi kadroda fetö operasyonu yapýlamadý.. ! burasý önemli.
fetö hala içeride... ( siyasiler )
bakara makara her cuma ayet sallýyorum diyenler bile kadroda kalmaya devam etti.!!
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Emlakýn dediði gibi tüm kesimlerde var,...
tövbekar bence gemiden en önce atlayanlar da bunlar olurlar, hissi vermen yeterli bunlara,
sen ben yine yakalanýrýz,....![]()
operasyon halka yapýldý. mesela ROK ve alçýpan çifti ne güzel villa kredisi almýþlardý Bankasyadan ( ama ne kývrttýlar be haketmiþlerdi her kuruþu)... siyasilerde ded,iðiniz doðru hiç yapýlmadý ama bürokrasi ve askeriyede üst düzeylere kimse operasyon falan yapmadý... diye biliyorum ola ki yanýlýyorumdur...
BTC trade eden düþüncesi olan varmý?
60000 USD yi aþaðý kýrmak üzeriyiz,...önceki topiklerde sanýrým EKÝM aylarý olacak önce 60000 USD den döneceðini sonrada aþaðý kýracaðýný yazmýþtýk,...
ama aþaðýyý niye kýracaðýný yazmamýþtýk? bende bilmiyorum haliylen,...sadece teknik ten yola çýkmýþtýk,...
taktiði bilmiyorum nedir? takip te etmiyorum haberleri nedir, bir AÝ m bile yok hadi gülümse,....
zaman anlizi üzerinden benim son kalan 6 hafta ile eþ zaman baþladýðý muhakkak,...bunlar geçtiðimiz hafta sonu baþladý, zaman pazartesi start aldý,..SP ise cumaya kadar direndi/dayandý ama cuma o da verdi,
bir bizim BUTLAN borsasý kaldý,...o da short topraklarda ama direniyor þimdilik,...
Yer Ýmleri