Senin durumun cidden iyi deðil.Peki TCELL kaç pd ile halka arz oldu. Bak geçen Guzunun orada biþeyler yazdýnýz bende iki kelime ettim ama þifreli anlamadýnýz bile. Bu ülkede bazý þeyleri bilmek ayrý saðdan soldan duyduklarýnla millete gider yapmak ayrý.
Peki karþýndakiler fanatik maalesef ya karþýna benim gibi biri çýkarsa ÝHlas finans derse Sabah ATV MEdya holding SABAH pazarlama TTKOM- Hariri OFERE pazarlanan TÜpraþ Payý ne oldu ne oldu THY de UNAKITAN- Mobius kankalýðý nasýl Jet yakýtýnda vergi bir gecede sýfýrlandý derse sorarsa ne Cevap vereceksin. Dinç Bilgin tek baþýna mý yaptý o iþleri bir tek O yattý?
Þimþek ya da baþkasý gelse uygulanacak baþka þey mi kaldý zaten tek sarýldýðýnda bu mu?
Peki o zaman Beratý göndermeseydik verseydik 25 i USD de maksimum 20 olurdu. Kaç þimdi faiz USD-TL kaç.Nebati falan fýstýk bunlar yanlýþlýkla yapýlan þeyler deðil tercih.
TL yi deðersizleþtirdin borçlar oldu cücük öncesinde % 10 la para daðýttýn herkese niye yaptýn bunu?
Sonra 500 bine satýlamayan evler 2 mln yetmedi 20 mln oldu. SIrf inþaatçýlarý kurtarýcam diye Suriyelileri aldýn ha din kardeþimiz hadi tamam eyvallah peki fiyatlar iyice artsýn diye Önüne gelen RUSA Ukraynalýya niye o kadar çok geçici oturma izni verdin bir de deprem olunca sýrf birilerini kurtarmak için bile isteye artýrdýðýn konut fiyatlarý kiralar iyice konrtolden çýktý buna da Tedbiri gerektiði zaman alamadýn Þimdi yaþadýðýmýz enflasyonun çoðu bundan. Millet Antalya da en son Bankadan kredi çekip faizler o kadar düþktü ki Bungalov alýp millete faiþ fiyatlara kiralýyordu.
Ha diðer konu o iþine yatýracak parayý diye verdiðin 10 faizden kredi verdiklerin en ilk baþta o paralarý iþlerine yatýrmadý ev araba arsalara saldýrdýlar en çok malý onlar götürdü sonra ne yaptýlar malý batýya kaydýrýnca ürettikleri mala bastýlar zammý ne oldu bir de buradan kar enflasyonunu yedin buna da sesini çýkaramadýn. Bunlarý en baþta yapanlarýn alayý Ak partili.
Sen çýkmýþsýn Ekonomiyi çok iyi yönettik demeye götürüyorsun yok ya.
Bir de buralarda ýsrarla yalan yanlýþ yazýp Ýnsanlarý neden daha da delirtiyorsun?
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 17:35.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
ne deðiþimi istiyomuþ millet, þimdiye kadarki seçim sonuçlarý ortada, her seferinde reis 50+ aldý.. bi sonraki seçimde de bakacak millet, kör topal bu iktidar devam etsin mi, yoksa belediyeleri teslim ettikleri hýrsýzlar mý gelsin ?? belediyeleri biraz olsun idare edebilselerdi hýrsýzlarýn þansý yüksek derdim, ama þehirlerin hali ortada
tcell halka arzýný hatýrlýyorum 7 milyar dolar civarý market cap üzerinden halka arzedildi, 1999 mart ayýnda baþlayan ralli 2000 baþýnda x10 yapmýþtý endeks, o iyi piyasa günlerinde arzedilmiþti tcell.. telekom satýþýnýn konuþulduðu 95-96 yýllarýnda endeks çok daha aþþalardaydý, o günlerde ttkom 40 milyara satýlabilirdi demek kuyruklu yalan
diðer dediklerin hepsi doðru diyelim, bu kadar yalnýþlarý yapan akepe gitsin cehap gelsin diyorsun.. yani cehap daha iyi idare eder diyorsun, peki bunlar yerel yönetimlerde daha mý baþarýlý oldu da, bu inanca sarýlýyorsun, hangi belediyeyi iyi idare ettiler, 40 yýldýr yönettikleri izmir, bodrum, didim vesair sahil kasabalarýnýn hali ortada- ne su akýtabiliyorlar, ne çöp toplayabiliyorlar, tek bildikleri daða taþa imar izinleriyle beton çöplüðü oluþturmak.. istanbulu 7 yýlda yaþanmaz hale getirdiler, belediye idare edemeyen bu talancý gürühun devleti daha iyi idare edecek olduðuna inancýn nerden kaynaklanýyor ?
Yer Ýmleri