Originally Posted by
Ozan Erol
tcell halka arzýný hatýrlýyorum 7 milyar dolar civarý market cap üzerinden halka arzedildi, 1999 mart ayýnda baþlayan ralli 2000 baþýnda x10 yapmýþtý endeks, o iyi piyasa günlerinde arzedilmiþti tcell.. telekom satýþýnýn konuþulduðu 95-96 yýllarýnda endeks çok daha aþþalardaydý, o günlerde ttkom 40 milyara satýlabilirdi demek kuyruklu yalan
diðer dediklerin hepsi doðru diyelim, bu kadar yalnýþlarý yapan akepe gitsin cehap gelsin diyorsun.. yani cehap daha iyi idare eder diyorsun, peki bunlar yerel yönetimlerde daha mý baþarýlý oldu da, bu inanca sarýlýyorsun, hangi belediyeyi iyi idare ettiler, 40 yýldýr yönettikleri izmir, bodrum, didim vesair sahil kasabalarýnýn hali ortada- ne su akýtabiliyorlar, ne çöp toplayabiliyorlar, tek bildikleri daða taþa imar izinleriyle beton çöplüðü oluþturmak.. istanbulu 7 yýlda yaþanmaz hale getirdiler, belediye idare edemeyen bu talancý gürühun devleti daha iyi idare edecek olduðuna inancýn nerden kaynaklanýyor ?
Ýstanbula kim ihanet etmiþti diye yazacaktým. Sonra sayýn Emlaðýn mesajýndan sonra gerek yok dedim.
Yýllar önce kim olduðunu hatýrlamýyorum biri bu ülkede muhalefet seçim kazanmaz, iktidar kaybeder demiþti.
Ýktidar ülkeyi iyi yönetmek yerine muhalefeti parçalamaya çalýþýyorsa ne diyeyim?
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri