"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Sebebi hep bu aşılarmış.
Çare üretmek lazım....sıkıntılı günler yaşıyoruz/yaşayacağız.
Alttan alsan daha çok üstüne çıkıyor...karşılık versen anlamıyor....sessiz kalmak ve uzaklaşmak galiba en doğrusu.
Zor zamanlar güçlü adamlar yaratır, güçlü adamlar kolay zamanlar yaratır.
Kolay zamanlar zayıf adamlar yaratır, zayıf adamlar zor zamanlar yaratır.
Aracı kurumunda normal herkesin olduğu gibi hesabı var. İşlemler bu hesaptan yapılmış yasak getirilen hesap bu hesap. Kurumun niye böyle bir hesabı var çünkü bazen yanlış işlemler ya da anlaşmazlık çıkan işlemler olur bu işlemler bu hesaba atılır anlaşmazlık çözülünce gerekli hesaplara geçilir. O gün akşam eğer normal bistten gelen işlem defteri ile kurumdaki hesaplar tutturulmazsa çünkü o akşam hiç bir çalışan o defter tutturulana kadar eve gidemez.
Nusret Altınbaş Alnusun patronu. Bence daha böyle ceza yenilecek çok işlemler var eski tarihli yapılmış olan.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 20:52.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Çoklu Kişilik Bozukluğu (Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu) olan birine karşı yargılayıcı olmayan, sakin ve sabırlı bir tutum sergileyin. Ortaya çıkan farklı kimlikleri reddetmek veya onlarla tartışmak yerine her birini kabullenin, profesyonel bir destek sürecine girmelerini sağlayın ve sınırlarınızı net bir şekilde çizin.
Uzatmayalım....Kapandı/kapansın bu konu.!
mRNA aşılarını dayadılar insanlara....al sana DKB ....ben olay mahallinden uzaklaşıyorum.
lgs soruları nasıldı sizce...
https://www.meb.gov.tr/lgs-kapsamind...haber/41055/tr
seneye çocuğu lgsye girecekler...incelemeli...
16.07.2024 - 10.12.2024
Yer İmleri