1.37 ye 1 adet satýþ spek ***i için 1 adet benden 31 e tamamlarlar artýk Spek sende tuvalete yetiþirsin tahta yapýcý tahtada 1 halt yapamadýn tuvalette 1þeyler yapardýn eþþek deðildin ya
1.37 ye 1 adet satýþ spek ***i için 1 adet benden 31 e tamamlarlar artýk Spek sende tuvalete yetiþirsin tahta yapýcý tahtada 1 halt yapamadýn tuvalette 1þeyler yapardýn eþþek deðildin ya
her sene düzenli 20 kuruþun üstünde temettü veren bir hisse ve 1.38
Bununda bir zamani vardir uzunda iþ yapar ama sonunda hak ettigi yere getirirler örnek {lidfa} y.t.d.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sayýn ekmc80 elbett 1 gün gelir buda her temettü sonrasý temettü verdiði rakamlarý görmüyor ilkkex bu sene gýcýk etti Her temettü sonrasý temettü verdiði rakamý görmüyor Habire aþaðý ben isyat da temettü alýyorum 0.4x maliyet oldu ve kaðý þuan 0.80 lerde
Burdada temettü alýyorum kaðýdýný alýyorum fiyat hep aþaðý diðer temettü kaðýtlarý temettü fiyatýna gidiyor bu ise hep aþaðý hep aþaðý
Kasým dan beri fiyat hareketi ilkkez beni bile býktýrdý hakikaten tahta yapýcýsý ***
Pazartesi 1.15 lere böyle giderse gelir hemde çok rahat
1 yýllýk akd pastasý verebilecek varmý kimde ne vadý ne oldu
2017 kasým ayýndan bu güne akd pastasý oaylaþacak kimse varmý kimde ne vardý ne oldu görmek için
Þimdiden teþekkürler
Hadi.... Þahlan artýk....0.214 tl. temettü verirken, bu yakýþmýyor sana...UYUZLUK YAPMA.
Temettu dagitimini iskontolu yapacagini tahmin etmekteyim bekli yuzde bes alti dususle
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri