Kap’da bu temettu izne baglidir diye bir haber var aslinda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kap’da bu temettu izne baglidir diye bir haber var aslinda
Sent from my iPhone using Tapatalk
imza yok.
1.5 milyon lotu alnusa kimler verdi?
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü izne baðlanmýþ ilginç bi haber... seans içinde gelmiþ haber ve hisse iyi kapanýþ bile yapmýþ. Acaba diyorum bu hissenin temettü vermesinden ziyade vermemesi mi daha pozitif algýlanýr? Bu þirket benim olsa ve temettü almam engellense 1.bedelsiz verir hisseleri uçururum. 2.þirketi satarým. 3. Onu yazmýyým dürüstlüðe sýðmaz. Sadece 3. Þýk bize zarar verir ilk iki þýk temettüden bile iyi gelir.
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýsaca nereye kadar yolu var bu bilanço ve temettuyle acaba?
Bankacýlýk düzenleme kurumu kerpayý dadmasýna izin verirse dagýtým olcakmýþ izin vermesse temeddü ödemesi olmýycak anca seneye mayýsda normal kerlardan dagýtabilir
"%51' i A Grubu ve %34 ü B grubu olmak üzere hisselerimizin toplam %85 lik kýsmý tam mükellef tüzel kiþi olup, tam mükellef tüzel kiþi hissedarlara kar payý ödemeler brüt olarak yapýlacaktýr. Brüt kar payý oraný %29.00, 1 TL nominal deðerli paya isabet eden kar payý 0.2900-TL dir."
bu ne demek anlayan var mý?
temettü sadece tüzel kiþilere mi daðýtýlacak demek ben anlamadým.
a gurubu patronun elinde olan b gurubu þirkette çalýþanlar için ayrýlmýþ hisseleri temsil eder.yani halka açýk olmayan %85 hisseden bahsediyor.kalan %15 te halka açýk .bürüt kar þirketten çýkacak meblað.neti de %15 stopaj dan sonra kalan paradýr
Yani halka acik olan yani bize kar payi dagitilmayacakmi bilen biri aciklayabilirmi lutfen tskler
Yer Ýmleri