Bugun ziraat yatirimi aradim neden boyle bi ceza geldi sozde tedbir yatirim danismani bile hicbisey anlamadik sacmalik tamamen dedi
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun ziraat yatirimi aradim neden boyle bi ceza geldi sozde tedbir yatirim danismani bile hicbisey anlamadik sacmalik tamamen dedi
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk tarafýnda inanýlmaz bir haksýz tutum var. Artýk ezbere cezalarý yapýþtýrýyorlar. Vay sen niye çýktýn vay sen niye düþtün. Güya küçük yatýrýmcý korunuyor tamamen laf. Þimdi ben bu hissenin temel analizini yapmýþým uygun gelmiþ ki almýþým. Yani bir hisseye sen zaten bir günde yükseliþ ve düþüþ için sýnýr koyuyorsun, kaldý ki bu hisse tavan tavan gitmemiþ yükseliþ ve düþüþler yaþamýþ yani bir hisse senedi nasýl yükselip nasýl düþecek siz mi belirleyeceksiniz o zaman % 15-20 tavan taban sýnýrýný % 5 e çekin sizde rahatlayýn bizde rahatlayalým. Þimdi hisseye tüm bu yasaklarý getirince burada iþlem yapan 6 kiþiye mi kesildi yoksa herkese mi ?
Verilen bu ceza mantýk dýþý. Kesin þirketle spk arasýnda birþeyler geçti. Fatura bize çýktý. Yükseliþler de bir artýþ yok. Günde 3 kuruþ 4 kuruþ yükselen bir hisse. Bu duruma þirketten de bir acýklama yok. Herzaman ki gibi yanan ky. spk engizisyon mahkemesi gibi. Yatýrýmcýyý korumak amac lý diye maddeleri sýralýyor ama. Ne korumasý. Eziyor. Satýþ olmaz ise durur yoksa bu panikle daha beter oluruz.
korkudan alamiyor millet bizim gibi ky spegin iþine geliyor toplar altdan .spk ky korluyo güya hepsi hikaye.ytd.
Bu kaðýt brute rahmen hemde azda deðil 6 ay 2 nin altýný yada 2 civarýna düþermi diye düþünmüþtüm saðlam durdu toaf
1 tl ye dussende vermeyecem bu iþin içinde bir oyun var ama hayýrlýsý olsun.bir sürü hisse var günlerce tavan tavan giden bu kadar ceza almadý ya bu nasil iþ yazýk.
Gkhn zaten oradan karýmýzý temmettumuzu aldýk yeni deðiliz burda sorun yok yani.
Yer Ýmleri