Spk bu bedellilere çare bulmazsa borsads kimse kalmayacak zaten yaprak kýmýldamýyordu þimdi iyice buka saracak
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk bu bedellilere çare bulmazsa borsads kimse kalmayacak zaten yaprak kýmýldamýyordu þimdi iyice buka saracak
Þimdi millet anaavrat kayacak bunlara ama önemli deðil para gelsin yeterki
Önce hisseleri sat sonra yüklü bedelli açýkla ne güzel istanbul. Borsada þirketin varsa ömür boyu bedelli ile para topla ama bide öteki tarafta galya kuyusu var ondan haberleri yok galiba aðalarýn
ben bugun e devlet uzerinden spk ya þikayet ettim..önce açýklýk %30-40 bandýydanken . elindeki hisseleri sat halka açýklýgý %70 getir, sonra bedellý açýkla buna ne derler tam adý ne bilmiyorum insider trading mi? tokatçýlýkmý ?týrnakçýlýk mý? sermaye artýrýmý nedir ?bul karoyu al parayýmý nedir ne?
spk nýn böyle bir bedellýye ýzýn verecegýný zannetmem ..elýndekýný boþalt sonra %400 bedelli
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Baþvuru Ýçeriði: Bedelli sermaye artýþlarý yatýrýmcýlarý soyma amaçlý kullanýlýyor. EUHOL: % 400 bedelli için baþvuru yaptý,ama önce elindeki hisseleri borsa spekülasyonu ile elinden çýkardý. MNDRS: 65 milyon hisseyi satýþ kararý aldý,muhtemelen o da hisseleri sattýktan sonra yüksek oranlý bedelli sermaye artýþý yapacaktýr. Keza Ýhlas grubu uzun süredir yüksek halka açýklýk oranlarý sayesinde yüksek bedelli sermaye artýþlarý yapýyor. Lütfen bu soygunlara izin vermeyin sayýn SPK yetkilileri''
efe isimli arkadaþ paylaþmýþ.. euholun bedellýsý iptal edildi çunku crdfa nýn aynýsýsýný yaptý..þikayet edelim ...
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
önce meþe denilen tescilli kiþi tarafýndan küçük yatýrýmcýya pazarlanýp zarar ettirildi , sonra patron satýþlarý 3 ayda 20 milyon lotu bulmuþ ,halka açýklýk oraný % 70 i geçmiþ ,þimdi de %400 bedelli açýkladý
elimde hisse falan yok ,1 liraya düþse yine almam , daha doðrusu halka açýklýk oraný %70-80-90 vs olan hiç bir hisseye bulaþmam
Asýl merak ettiðim bu bedelliye SPK onay verecek mi ?
Haberi borsanýn düþtüðü güne denk getirdiler özellikle akýllarý sýra hisse bedelliden dolayý deðil borsa düþtüðü için düþtü izlenimi verip tere yaðýndan kýl çekeceklerdi ama bugün borsa düþmedi aksine yükseldi hisse bedelliden dolayý taban olunca konturpiye de kaldýlar.borsanýn +3 oldugu gün taban olmak nasýl biþey onu görmüþ oldu
Bedelliler biyandan halka arzlar biyandan borsadan soðudu kaçtý millet.bist yönetimi ve spk da övünsün dursun
Yer Ýmleri