Owlum iyi borsacının faizi bile helalyazdık anlayan mı oldu HPH fon var.
![]()
Borsada karda zararda yok mu? Ben kumar oynamıyorum beni kumarcılarla karıştırma. ha en büyük zevkimde tahtacıdan patrondan kazanmak.sen iyi bilirsin bunu diyemezsin sadece lafta.
Ayrıca Bozkurtum viopa geri dönmüş adamın topiğe mi çörekleniyorsun çaktırmadan ayıp olmuyor mu biraz![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bakem bizim gelin gız ne edeyo diye. Angara nin pavyonlarinda harman galdıran dedelerin parayı almak için gıvırtır mı bu. Yoksa ekşın barda direk kucak dansı mi eder.
CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahahahaha çok komikçin ha owlum sen hafta sonu arada da hafta içi 90 dakika maçlarını görüyoru peki her gün çift idman yıllarca çalışma verilen emek noluyoru önceki 33-34 sene ben Marstan ışınladım dimi?
Merak etme benim zamanında çektiğim fax fotokopi yeter sana sen hiç hayatında odalarca ordino yazdın mı? Ya da hiç hayatında seansta föy tuttun mu? Seninkisi bekara hanım boşamak gibi oh mis.benle mi bot bağladın derler bilir misin?
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 06-06-2026 saat: 16:23.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri