Dayucuğum sen çıtak dayucuğum ile aramızdaki espiriyi anlamıyorsun, almış 25 taleden ereğliyi boyuna benim kaat yükselsin istiyor![]()
Dayucuğum sen çıtak dayucuğum ile aramızdaki espiriyi anlamıyorsun, almış 25 taleden ereğliyi boyuna benim kaat yükselsin istiyor![]()
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
Bayram sonrası 2.gün piyasalarda olan durum şu şekil özetleyecek olursak, açılış yeşil oluyoru ve çıtak dayunun elinde hilti kapanışa doğru yeşilin koyuluğu azalıyor. Bunu neye yormalı
Hadi biraz kafa yoralım
A. Herif ralliye hazırlanıyor
B. Herif mal yediriyor
C. Elleme dağınık kalsın
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
Benim çıtak dayı ile tanışmama vesile olan espri neydi biliyon mu. Ariston abi ile emlak bir gece Ayşe hatun Önal dan bahsediyorlar dı. Bacakları mini eteği vs. Bu ikisi bunu konuşurken birden çiçek böceğe döndü konu. Bu çıtak girdi konuya Ayşe hatun Önal dan çiçek böceğe dönünce biz bahçıvanmıyız veteriner miyiz diye bu konu neye döndü diye
CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün endeks ve akbank longlamıştım, biraz önce kapattım
aracı kurumdan aradılar ''akbank longların karını vermiyoruz ''
dedim ''neden ? ''
dediler:
''hisse yükselmeyebilür emme endekis mecbur yükselirdöneminde olduğumuz üçün, yükselen değil düşen hisseleri bulmanız lazım ''
''hem endeks hemde tupras longlasaydınız, ikisinide bildiğiniz için... 2 katı para kazanacaktınız ''
dedim ''kim koydu lan bu kuralı ''
dediler ''O''
O KİM ?
https://www.facebook.com/watch/?ref=...17151180084064
![]()
Yer İmleri