Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
12,32 10% 12,02 Mn 11,20 / 12,32
12,11 9.99% 172,70 Mn 11,03 / 12,11
19,37 9.99% 1,62 Mr 16,95 / 19,37
158,50 9.99% 457,34 Mn 144,10 / 158,50
20,72 9.98% 24,76 Mn 18,84 / 20,72
0,26 -27.78% 57,68 Mn 0,26 / 0,36
11,97 -10% 1,43 Mr 11,97 / 14,24
37,10 -10% 592,67 Mn 37,10 / 39,66
48,42 -10% 17,85 Mn 48,42 / 48,42
11,10 -9.98% 3,08 Mr 11,10 / 12,33
285,00 -4.68% 13,40 Mr 272,50 / 299,75
376,75 5.46% 13,38 Mr 356,00 / 382,75
295,50 -0.42% 9,39 Mr 293,25 / 298,25
96,60 9.96% 7,53 Mr 88,70 / 96,60
66,10 -1.56% 6,60 Mr 65,60 / 67,45
19,96 -1.67% 446,91 Mn 19,88 / 20,34
285,00 -4.68% 13,40 Mr 272,50 / 299,75
380,50 -0.85% 4,57 Mr 379,75 / 387,50
105,90 1.34% 641,01 Mn 103,60 / 107,00
102,00 -0.49% 104,60 Mn 101,30 / 102,90
32,28 -1.22% 71,11 Mn 31,98 / 32,70
10,78 -2.27% 175,99 Mn 10,76 / 11,08
76,65 -0.71% 687,72 Mn 75,65 / 84,90

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 23/25 ÝlkÝlk ... 132122232425 SonSon
Arama sonucu : 196 madde; 177 - 184 arasý.

Konu: Nerede kalmýstýk......

1. Biz faiz konusundaki çok geri kaldýk. Eðer program doðru baþlayýp iç siyasi riskler olmasa þuan %20 faiz ile aþaðý doðru yol alýyor olurduk. Þuan deðerli TL ile yola devam ederken seçime kýsa süre kalmýþken ekonomi modelini sil baþtan yapamazlar. Þuan ki ekonomi modelimiz gittiði yere kadar gider inceldiði yerden kopar.

CPH2219 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

2. Velev ki Fed swap hattý ile bize döviz pozisyonu açtý. Velev ki bize sýcacýk döviz girdi. Önemli olan bizde finansman maliyetinin globale oranla 10 katý yüksekte olmasý ve kontrollü kur ile üretim yapanýn nefes alamamasý. Biz defalarca ayný yanlýþý uygulayýp doðru sonuç almaya çalýþýyoruz. Baþarýlý gözüken Babacan döneminde bile talih kuþu vardý bekli de tesadüf þans. Yoksa son 20 yýlýn tümünde ekonomi yönetimi olarak bence baþarýsýz olduk.

CPH2219 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

TURKIYE.....

cok buyuk yatirimlar yapti.....hepsini....YAP-ISLET-DEVRET le....yapti.....bu yatirimlarda....kopru gecis sayisi....hastane hasta sayisi...vesaire limitleri var....FARKINI DEVLET SUREKLI ODUYOR.....yani yatirimlarini yapti....gelecekte oderim dedi...ODUYOR SIMDI....

TURKIYE.....

15 MILYONLUK SURIYEYI BESLIYOR....HER YIL 100 MILYAR DOLAR BU....baska ulkelerde var.....

TURKIYE.....

belediyelerde.....devlette....BUYUK BIR YOLSUZLUK CIKMAZINDA....

sevgili ayasofya....

yazmadim....kendime sakliyorum.....YENI EKONOMIK MODELLE.....sahlanacagiz.....

bu MODEL bu sorunlarin tumunu cozecek.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

unutmayin.....

BU ALEMDE BEN NE DERSEM ODUR....cunkiii.....BEN BILGIYIM.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5.  Alýntý Originally Posted by smartinvestor Yazýyý Oku
    Zor Emmi zor,
    Tek derdi ky ütmek olan piyasa yapýcý ile,.sasa patronu gibi borsacý, borca batmýþ ve tek derdi ky ütmek olan patronlarla deðil 28000 18000 bile zor bana göre. Deval dýþýnda 3-5 ay vadede...
    Küçük yatýrýmcý da ütülmesin kardeþim herkes bildiði iþi yapsýn. Biz bilmiyor muyuz her uçana kaçana atlamayý biz bilmiyor muyuz ki hamallýk ediyoruz pozisyonlarýmýzda. Kanmasýn sosyal medyada anlatýlan masallara.

Hasbel kader atladýn kazandýn çarpý 2 oldu mu sat yarýsýný ana paraný koy cebine. Dalma hayallere bu kadar basit.

% 80-90 çakýlý pozisyon taþýyorum bazen hisse deðiþimleri yapýyorum bazen teknik analizle ana pozisyonlarýmda birbiri ile change yapmaya çalýþýyorum bazen % 10-20 riskli iþlerde biraz pozisyon açtýðýmda oluyor buradan kazandýðým para olursa bunu da saðlam ana portföye kaydýrýyorum.

Baktýðým tek nokta þu an 13920 bunun üstüne atar kalýrsak olumlu bakarým yoksa altýnda masada her risk var. Kredi kaldýraç ihtiyaç olan para ile piyasada olanlar dikkatli olsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

6. Ortada çok büyük bir gizem falan yok.

Ortada, yaþadýðý ülkeye, topraðýna, vatanýna, emeðine, hayatýna, geleceðine sahip çýkma kabiliyetinden yoksun büyük bir yýðýn var...

Böyle sahipsiz, mümbit bir ortamda istediði gibi at koþturanlar var.

Bir derin devlet var, doðru, her þeyi tezgahlayan, planlayan, uygulamaya sokan..

Ama emin ol o "bizim" derin devletimiz deðil...

Türk tarihini de çok okudum.

Sürekli yaðmayla, talanla beslenen bir tür ponzi sistemi.

Sisteme talan edilecek, yaðmalanacak yeni þeyler konamayýnca, sistem kendi kendini yiyor ve yenisini kuruyorlar.

Büyük devlet aklý dediðin iþte Müinüddin Pervane'den hallice.

.................................................. ............................................

Anladýðýmýz þu (senin de gayet iyi bildiðin gibi); Ýktidarýn iktidarý "seçim yoluyla" tehdit edildi.

Yoksa mesele ne kurultay yolsuzluðu, ne hýrsýzlýk ne arýnma ne de baþka bir þey.

Doðru bir noktaya temas ettin, bu küresel þeytanlar öyle kurnaz ki, gerçekten þeytana papucunu ters giydirdiler.

Bu CHP'nin bundan sonra iflah olmasý pek mümkün görünmüyor.

Çünkü CHP, (gelenesel olarak) ilerici, seküler, Türk, þehirli, sosyal demokrat, Atatürk Milliyetçisi ve Alevi koalisyonu idi.

Alevi kardeþlerimizi tenzih ederek konuþuyorum, niyetim kimseyi kýrmak incitmek deðil ama bu þeytanlarýn kemal butlan ve ekibi üzerinden yapmaya çalýþtýklarý þey CHP seçmeni ile onun doðal bir parçasý olan Aleviler arasýnda da böylece bir nifak yaratmak.

Esas itibariyle eskiden siyasi egemenlik, mezhebine, meþrebine, etnik kökenine bakýlmaksýzýn Türk Milletine aitti.

Þimdi bu egemenlik..........................arasýnda paylaþýlsýn isteniyor. .......................rýn ve .........rin siyasi temsilleri tamam ama CHP'nin bu yeni yapýya uygun dönüþtürülmesi lazým.

Türkler de siyaseten temsil kabiliyetinden yoksun, bir tür sömürge halký gibi, iþte kemal butlan gibiler tarafýndan güdülmeye devam edilsin isteniyor.

ve evet 2023 seçimleri sonrasý ortaya çýkan CHP bu çevrelerin arzu etmediði bir CHP ve ön görülemez biçimde ivmelendi ve iktidarýn iktidarýný tehdit etmeye baþladý.

Son söz de; hiç bir Türk Milliyetçisi Haziran'da Kürt meselesi halloluyor, piyasalar uçacak diye zil takýp oynamaz?

neymiþ Kürt meselesi

ve neyi hallediliyormuþ?

ne alýnýp ne veriliyormuþ?

bayram deðil seyran deðil eniþte bizi niye öpüyormuþ?

onu da yazarsýn bir zahmet.

Düzenleme; insanýn kendi yazdýklarýný (çoluðunu çocuðu, hayatýný düþünerek) sansürlemek zorunda kalmasý ne acý!
    Son düzenleme : snkleyp; Bugün saat: 08:03.
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðil, tamamen kiþisel görüþlerimdir. Al, Sat, Tut kararlarý tamamen okuyucunun kendisine aittir. Buradan kimseye yatýrým tavsiyesi verilmez.
    Türk Atasözü : "Kelin ilacý olsa baþýna sürer."

Alýntý Originally Posted by snkleyp Yazýyý Oku
    Ortada çok büyük bir gizem falan yok.

Ortada, yaþadýðý ülkeye, topraðýna, vatanýna, emeðine, hayatýna, geleceðine sahip çýkma kabiliyetinden yoksun büyük bir yýðýn var...

Böyle sahipsiz, mümbit bir ortamda istediði gibi at koþturanlar var.

Bir derin devlet var, doðru, her þeyi tezgahlayan, planlayan, uygulamaya sokan..

Ama emin ol o "bizim" derin devletimiz deðil...

Türk tarihini de çok okudum.

Sürekli yaðmayla, talanla beslenen bir tür ponzi sistemi.

Sisteme talan edilecek, yaðmalanacak yeni þeyler konamayýnca, sistem kendi kendini yiyor ve yenisini kuruyorlar.

Büyük devlet aklý dediðin iþte Müinüddin Pervane'den hallice.

.................................................. ............................................

Anladýðýmýz þu (senin de gayet iyi bildiðin gibi); Ýktidarýn iktidarý "seçim yoluyla" tehdit edildi.

Yoksa mesele ne kurultay yolsuzluðu, ne hýrsýzlýk ne arýnma ne de baþka bir þey.

Doðru bir noktaya temas ettin, bu küresel þeytanlar öyle kurnaz ki, gerçekten þeytana papucunu ters giydirdiler.

Bu CHP'nin bundan sonra iflah olmasý pek mümkün görünmüyor.

Çünkü CHP, (gelenesel olarak) ilerici, seküler, Türk, þehirli, sosyal demokrat, Atatürk Milliyetçisi ve Alevi koalisyonu idi.

Alevi kardeþlerimizi tenzih ederek konuþuyorum, niyetim kimseyi kýrmak incitmek deðil ama bu þeytanlarýn kemal butlan ve ekibi üzerinden yapmaya çalýþtýklarý þey CHP seçmeni ile onun doðal bir parçasý olan Aleviler arasýnda da böylece bir nifak yaratmak.

Esas itibariyle eskiden siyasi egemenlik, mezhebine, meþrebine, etnik kökenine bakýlmaksýzýn Türk Milletine aitti.

Þimdi bu egemenlik..........................arasýnda paylaþýlsýn isteniyor. .......................rýn ve .........rin siyasi temsilleri tamam ama CHP'nin bu yeni yapýya uygun dönüþtürülmesi lazým.

Türkler de siyaseten temsil kabiliyetinden yoksun, bir tür sömürge halký gibi, iþte kemal butlan gibiler tarafýndan güdülmeye devam edilsin isteniyor.

ve evet 2023 seçimleri sonrasý ortaya çýkan CHP bu çevrelerin arzu etmediði bir CHP ve ön görülemez biçimde ivmelendi ve iktidarýn iktidarýný tehdit etmeye baþladý.

Son söz de; hiç bir Türk Milliyetçisi Haziran'da Kürt meselesi halloluyor, piyasalar uçacak diye zil takýp oynamaz?

neymiþ Kürt meselesi

ve neyi hallediliyormuþ?

ne alýnýp ne veriliyormuþ?

bayram deðil seyran deðil eniþte bizi niye öpüyormuþ?

onu da yazarsýn bir zahmet.

Düzenleme; insanýn kendi yazdýklarýný (çoluðunu çocuðu, hayatýný düþünerek) sansürlemek zorunda kalmasý ne acý!

BEYENDIM....cok guzel bir yazi....beni senin gibi bilgili biri....alsa karsisina...EVIRE CEVIRE DOVSE....eline saglik kardes derim.....

saol varol.....topigime verdigin katki ucun.

8.  Alýntý Originally Posted by kuzu Yazýyý Oku
    BEYENDIM....cok guzel bir yazi....beni senin gibi bilgili biri....alsa karsisina...EVIRE CEVIRE DOVSE....eline saglik kardes derim.....

saol varol.....topigime verdigin katki ucun.
    Ýçimden acayip gülme geldi Guzu Reis. Baþýma iþ açýcam ama birinin bunu bu topicte yapmasý lazým

Evet evet acayip bir ivmelenme vardý ortada CHP diye bir þey býrakmamýþlar ya arkadaþ siz acaba neyin kafasýný yaþýyorsunuz. Madem ivme çok büyük ne arýza çýkarýyorsunuz kur yeni Parti ivmeyi görelim ayný Meralin oylarý % 25 diye uyutulan kitle gibisiniz hala mý hala.

Bundan 26 sene önce CHP genel Merkezine 1 km yaklaþsa farkýna varýlsa kafa gözü yarýlacak Cemal Enginyurt en büyük CHP savunucusu olmuþ; Adamýn manipülasyondan kesinleþmiþ cezasý var millet vekili olamadýðý gün bakýn ne oluyor. Var ya bu topiclerde konuþanlarýn çoðu ne siyasetten bir haber ne de borsadan.

Ne oldu en son ara yerel seçimlerde.5-1 o alýnan yerde de eskiden % 90 olan CHP oylarý % 52 ye düþmüþ. Hani nerede ivme? Erdoðan nefretinden nasýl kandýrýldýðýnýzýn farkýnda bile deðilsiniz.

Anadolu Ýnsaný ne bu ekreme ne bu Özgüre oy falan atmaz bekleyin görün. Sosyal medyanýn çok gazýna gelmeyin.

Bu Ülkeye esas kodlarýna dönmüþ saðlam bir CHP lazým en az BAykal seviyesinde bir lider olmalý. Ýnþallah en kýsa sürede Ülkenin Selameti için.

Muhalefet gerçekten bir lider çýkarabilmiþ olsa yok þöyle olmuþta yok böyle olmuþta çoktan iktidarý SAndýða gömerdi. Hala gerçeklerden uzak hayal dünyasýnda yaþýyorsunuz....... bence kandýrýlýyorsunuz.

Yanlýþ siyasi okumanýn üzerine zaten doðru finansal analiz olmaz.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 09:23.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Sayfa 23/25 ÝlkÝlk ... 132122232425 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •